Jan Gintberg Red(d)er Verden @gkkultur

Den folkekære stand-up-komiker, Jan Gintberg er i 2018 klar med et nyt show og i den forbindelse lægger han den 26. september vejen forbi Grønnegades Kaserne Kulturcenter. Efter at have svaret på alle livets store spørgsmål i showet, ”Det store spørgsmål” fra 2015, er han nu klar til at påtage sig en

ny stor opgave – at redde verden.

Jan Gintberg mener dog selv, at der må være sket en lille misforståelse vedrørende showets titel og indhold. Han er derfor kommet med følgende kommentar for at rede trådene ud:

”At redde verden ene mand er en opgave for præsidenter, generaler og popmusikere. At rede og vandkæmme den kønnere er derimod en opgave alle burde tage på sig. Jeg starter i hvert fald nu. Glæd dig! Det kan kun gå for langsomt.”

Ovenpå den udmelding, kan det derfor godt være nødvendigt at skrue lidt ned for forventningerne, hvis man havde sat næsen op efter en verdensreddende stand-up oplevelse.

Hvad man derimod sagtens kan forvente, er en hylende morsom finkæmning af verdenssituationen, en hårfin frisering af tingenes tilstand, leveret af den altid velforberedte og bidende selvironiske Jan Gintberg.

Varighed: 90 min. uden pause

▼ Show More Information

Grønnegade 10, 4700
Næstved
26 September , Wednesday 20:00

More Events Nearby

 05 January , Saturday
 Ringsted Kongrescenter, Ringsted
 26 December , Wednesday
 Kongebryg, Næstved