Jacobs University, Gjermani vjen ne Tirane!

Dëshironi të studioni në Gjermani? Keni përfunduar një shkollë të mesme dhe dëshironi të hidhni hapat e para për studime të sukseshme universitare, si edhe të njiheni me jetën studentore? Integral Albania ju jep mundësinë për tu takuar me përfaqësues të një prej universiteteve më të mira gjermane, Jacobs

University, në datën 12 Prill, ora 15:00.
Ftojmë të gjithë studentët të bëhen pjesë e këtij takimi për t’u prezantuar me të gjitha programet që ofrohen, si edhe për të eksploruar fusha të ndryshme studimi. Regjistrohuni tani në www.integral.al Pjesëmarrja është falas!

▼ Show More Information

Rr. Ibrahim Rugova, Nd. 46, H. 4, Ap. 5, 1019
Tirana
12 April , Thursday 09:00

More Events Nearby

 17 November , Saturday
 Shkolla Kombëtare e Futbollit "Loro Boriçi", Tirana