Internationale Vrouwendag 2018 @Soupurbe

Met het wereldwijd activisme voor gelijkheid van vrouwen gevoed door bewegingen als #MeToo, #TimesUp en meer - is er een sterk mondiaal momentum dat streeft naar gelijkwaardigheid tussen mannen en vrouwen.

En hoewel we weten dat gendergelijkheid er niet in een keer zal zijn, is het goede nieuws dat

vrouwen over de hele wereld dagelijks positieve winst boeken. Bovendien is er inderdaad een zeer sterke en groeiende wereldwijde beweging van belangenbehartiging, activisme en ondersteuning.

Juist nu is het tijd voor een krachtige call-to-action om vooruitgang te boeken en gendergelijkheid te bevorderen. Een krachtige oproep tot #PressforProgress. Een krachtige oproep om vrienden, collega's en hele gemeenschappen te motiveren en te verenigen om te denken, te handelen en gender-inclusief te zijn.

Donderdag 8 maart as is het internationale vrouwendag. Iedereen die wil mee werken aan het doorbreken van stereotypen en vooroordelen nodig ik uit om max 10 min. het podium te pakken bij Soupurbe. Graag ook mannen! Kom met je verhaal, anekdote, gedicht of song of wat dan ook en inspireer anderen en elkaar tot #presstoprogres En laten we met elkaar in gesprek gaan.

▼ Show More Information

Soupurbe, Brinklaan 36a, Bussum
adress is not specified
08 March , Thursday 20:00