Innsamling til Karina Haaland sin stamcelletransplantasjon

Dette er ein innsamling for å hjelpe til med å finansiere Karina sin stamcelletransplantasjon, som er ein behandling som skal foregå i Russland i april 2018.

Karina Haaland er ei kvinne på 25 år. Ho blei diagnosert med sjukdommen MS i fjor. Før ho fekk medisin hadde ho 3 attakk/angrep på under et halvt

år, som gjorde kropppen hennas svakare.

Ho har hatt sjukdommen i 1 år, og på denne korte tida har ho fått ei uendelig liste av symptom. Dette er noko som fortsetter å prege kvardagen og livet hennas i stor grad. På grunn av at det har skjedd så stor utvikling i løpet av så kort tid, har ho valgt å få utført ein stamcelletransplantasjon.

Dei utfører også stamcelletransplantasjon i Norge, men dette er foreløpig blitt utført på få personer, og utviklingen er ikkje komt så langt som i andre land. Karina har derfor tatt valget om å reise til Russland og få gjort behandlingen der.

Ein slik behandling er dessverre ikkje gratis, og Karina må ut med 500 000 kroner av egen lomme for å finansiere den. Dette er grunnen til at me lager denne innsamlinga, for å kanskje få hjelp fra andre utenfra. Kvar krone hjelper! :)

Det er derfor oppretta ein egen konto for behandlingen.
Kontonummer er: 3637.32.93282
Vippsnummer er: 45251596

Til info: datoen på arrangementet har ingen betydning. Kontoen er oppretta, så innsamlingen kan starte i dag og fortsetter frem til slutten av april

▼ Show More Information

adress is not specified
10 April , Tuesday 23:00