Hvorfor det? Trond-Viggo Torgersen og Live Nelvik // Storsalen

Hvor blir det hvite i snøen av når den smelter? Hvorfor damper det fra munnen når du puster og det er kaldt, men ikke fra rumpa når du promper? Og selvfølgelig: Hva er meningen med livet?

Billettsalget starter tirsdag 20.februar kl 14.00!

Det har blitt kalt fakirteater, ekstrem teatersport og mental

strikkhopping. Og en ting er sikkert: Torgersens og Nelviks show er ikke noe for skuespillere som klamrer seg til manus og hater improvisasjon. For hovedpersonene selv, derimot, er Hvorfor det? en opptur av dimensjoner. Konseptet er såre enkelt: Trond-Viggo inntar scenen, gjør litt hylende morsom standup og introduserer så Live. Deretter rettes oppmerksomheten ut i salen, og publikum oppfordres til å spørre om absolutt hva som helst. Showet har forlengst blitt tv-programmer – både i 2008, 2009 og senest i 2017 gikk en serie programmer på NRK1, med begeistret omtale og særdeles gode seertall. Våren 2018 kommer det også nye programmer! Onsdag 14. mars er det mulig å oppleve moroa på Samfundet igjen!

”Det er klart vi er nervøse, men det er jo også noe av sjarmen, at dette ikke er helt "safe"”, sier Trond-Viggo, og fortsetter: ”Utgangspunktet er jo at folk vil ha det gøy, og det gjør alt mye enklere. Vi kjører et veldig uformelt show og når vi først har fått kontakt med publikum, tror jeg ikke det spiller så stor rolle om vi er i en matsal, teatersal eller på en pub ett eller annet sted ute i distriktene. Men grue oss, det gjør vi alltid, sier Trond

▼ Show More Information

Elgesetergate 1, 7030
Trondheim
14 March , Wednesday 20:30

More Events Nearby