Horsens: MER’ og bedre SEX – foredrag med Jakob Olrik

Sex er grundforudsætningen for et lykkeligt liv. ’MER’ og bedre SEX’ er et foredrag i alt det, du ikke vidste, du gerne vil vide om sex.

Jakob Olrik har en mission. Han vil forbedre nationens sexliv. Vi har så travlt med at bruge vores energi på at forbedre vores kost, boligindretning og fitness-kroppe

– så hvorfor ikke også få styr på vores sexliv?

I løbet af foredraget vil du få konkret info, udførlige manualer og lettilgængelige tips om alt, hvad der vedrører sexteknikker, parforhold, følelser og forførelse.

Du vil lære at blive bedre til at slippe dig selv fri og få værktøjer til at blive en hengivende kvinde eller en potent mand.

’MER’ og bedre SEX’ er en inspiration til alle, der gerne vil have et bedre sexliv og ad den vej optimere deres lykke og succes på alle planer i livet.

Tag dine venner, veninder eller kæreste med under armen og kom til et underholdende og lærerigt foredrag, der for altid vil ændre dit liv.

Praktisk information:
Dørene åbner kl. 18:30 og foredraget starter kl. 19:00. Pladserne er unummererede, så kom i god tid, hvis I vil sikre jer at sidde sammen.

▼ Show More Information

Chr M Østergaards Vej 4, 8700 Horsens, 8700
Horsens
14 March , Monday 19:00

More Events Nearby