Historian shqiptar kan filluar merren me jesusi sikur te kishim cliruar gadishullin ilire

Ata njejt sikur bashksia fetare lindje sipas disa zbulimeve deshmive te vjetra ne betlehem gjendet e verteta gjat sundimit romak ata nuk benin kryq nuk besonin asnje fe vertetohet se jesus ishte misliman i lindjes te cilet e mbyten ne kryq nje teori te till ne nje kanal televizv i bashkangjitenedhe disa

historian evropian me deshmi se historia mbi jesusin u manipulu gjat sundimit mesjetar te shekujve 9-11 kur kisha roma sundoj lindjen e mesme duke kriju aleance ne mbrojtje jorasalemit bi dy shekuj i cili pos aleances shteteve katolike lindja e mesme u vershun edhe shtetet sllave evropes ne mbrojtje kolonive nje lufte asaj kohe mund krahasojm sot afrike azi dhe vendet arabe froni isis misliman i perkrahur nga shtetet arabe dhe amerika dhe aj synit pro sllav i perkrahur nga evropa dhe sllavortodoxet rus nje lufte sikur mesjete per pushtimin e jorusalemit per ti vendosur paktin fitus ne jorusalem dhe meken arabe kuptohet kjo lufte mercenare nuk ka bej me luften kunder islamit lufta ka bej me pushtimin epasurive nentoksore duke koloni te reja ne afrike dhe shtetet arabe...

▼ Show More Information

adress is not specified
06 March , Wednesday 00:00