Hiroshima Bunkerband + TXS + Juicyfur på Kvarteret i Bergen

Bergen Realistforening presanterer en rocka kveld: trippelkonsert med Hiroshima Bunkerband, Juicyfur og The Executive Suite!

Hiroshima Bunkerband stemmer sine røtter i tungrock på norsk og en hefitg ølkonsumering, et resultat som ga fengende tekster og svaiende riff. Med japanske hodebånd, leverer de

en fest av et show, og får salen til å synge med ved hver eneste opptreden, Bergen over. Navnet ble valgt ved en handsopprekning over noen flasker pils over det andre alternativet "Fritzl's Kjellerband", og siden den gang har de fortsatt å levere. Det blir tighte riff og høy stemning!

Facebook: https://www.facebook.com/Hiroshima-Bunkerband-72090853149/
Spotify: https://open.spotify.com/artist/4ss0JE7iLaIkAERFZDVqhE


Med groovy og fengende rock & roll, leverer Juicyfur et show du sent vil glemme. Med et liveutrykk som i all hovedsak baserer seg på ordene blod, svette og tårer, leverer de en energisk og hardtslående performance som garanterer å slå deg rett i mellomgulvet. Med både rolig orgelharmoni i Deep Purple-stil, og aggressive riff som får selv den mest kresne musikkritiker til å jynge med, har de spilt i flere konkurranser og på flere scener over hele landet. De garanterer en heftig liveopplevelse!

Facebook: https://www.facebook.com/JuicyfurBand/
Urørt: http://urort.p3.no/#!/Band/Juicyfur


The Executive Suite leverer knusende hardrock og svevende progg. Med musikk som fusjonerer råskap og lidenskap, leverer de 5 guttene fra Haugesund en kjerne som oser av kraft og spenning. Med inspirasjoner hentet i både klassisk rock, 70-tallets proggbølge, heftig metall, og hardcore, lager de et eksplosivt liveshow som fenger også langt utenfor rockens kjærne. Bør oppleves live!

Facebook: https://www.facebook.com/The-Executive-Suite-72597504711/

//////////////////////////////////////

Billetter: http://rf.ticketco.no/hiroshima__juicyfur_txs
Aldersgrense: 18 år med studentbevis/forhandskjøpt billett
Billetter: kr. 130,- student / kr. 150,- ordinær
Dørene Åpner: 21:00
Arrangemangstart: 22:00

NB!: Kun studietbevis fra høyere utdanning gjelder som studentbevis

//////////////////////////////////////

Arrangeres av RF:
http://rf.uib.no/
https://facebook.com/bergenrealistforening
https://twitter.com/BergenRF
http://instagram.com/bergenrf

▼ Show More Information

Olav Kyrresgate 49, 5015
Bergen
28 January , Thursday 21:00

More Events Nearby