Health & Training Camp på Byske Havsbad

Health & Training Camp genomförs från fredag lunch till söndag lunch. Helgen innehåller hälsocoachning, träningspass, inspirationsföreläsningar, näringslära, matlagningskurs och gemenskap i en naturskön miljö.

Är detta något för mig?
Självklart! Health & Training Camp välkomnar alla som känner för att

komma igång och hitta vägen till ett hälsosammare liv. Det krävs inga förkunskaper och du behöver inte vara vältränad för att klara av denna helg. Instruktören anpassar aktiviteterna både till er nybörjare och er som orkar lite mer.

Instruktörerna för helgen är Camilla Rova och Camilla Johansson;

Camilla Rova
Camilla har bland annat varit med som hälsocoach i TV3 ́s "Min stora lata familj" och skrivit kokboken ”Riktig mat med Rova – mätt och lätt”. Camilla är kock, kostrådgivare och hälsocoach med flertalet utbildningar med kognitiv inriktning. Hon jobbar idag med utbildning och föreläser inom hälsa, personlig utveckling och strategisk hälsoutveckling på företag. Camilla har en bakgrund som kock och var då även en 35 kg tyngre soffpotatis. Sedan 16 år tillbaka brinner hon för att sprida bra mat, sunda och hållbara vanor med guldkant.

Camilla Johansson
Camilla är personlig tränare, kostrådgivare och träningsinstruktör. Hon äger och driver gymmet Dreambody. Med sin passion för att skapa glädje och lycka tar hon med sig människor in i träningsglädjen. Med en egen version av att coacha människor väcker hon intresset för att skapa stora resultat i träningen. Camilla brinner för att få människor att genom kunskap, motivation och positiv attityd nå en hälsosam livsstil.
”Med vanligt sunt förnuft kommer du att få ovanligt bra resultat” - Camilla Johansson

Läs mer om helgen och anmäl dig här: http://www.swecamp.se/health-training-camp/

▼ Show More Information

Bäckgatan 40, 930 47
Byske
01 September , Friday 13:00

More Events Nearby

 13 July , Friday
 Skellefteå, Sweden, Skellefteå
 15 July , Sunday
 Skellefteå, Sweden, Skellefteå
 28 June , Thursday
 Folkparken Skellefteå, Skellefteå
 14 July , Saturday
 Nordanå, Skellefteå, Skellefteå
 01 July , Sunday
 Skellefteå, Sweden, Skellefteå
 14 July , Saturday
 Fällbäcken, Sweden, Fällbäcken
 14 July , Saturday
 Fällbäcken, Sweden, Fällbäcken
 30 June , Saturday
 Skellefteå, Sweden, Skellefteå