HARD ROCK REBELS // Mak'Vaerk + Bound By Wire + Umlaut @ Fatter Eskil

Billetten er inkl. en Royal Pilsner fra TAK ROCK som tak for din støtte til upcomingmusikken! Dørene åbnes kl. 20:00.

MAK'VAERK
Hårdtslående Hard – Rock – Rebel fra Aarhus

Mak’Vaerk har skabt sit eget stærke udtryk. Musikken er baseret på hårdtpumpede solide guitarriffs, en stram rytmesektion,

melodiske omkvæd, musikalske finurligheder og en kraftfuld rockvokal – alt i alt en kombination, der lader Mak’Vaerk slippe afsted med det meste. Musikken indeholder i en harmonisk cocktail både energiske og tunge elementer fra metalgenren, såvel som ørehængende sing-a-long poprock passager.

Liveoptræden så det kan mærkes blandt publikum

Mak’Vaerk blev dannet i sommeren 2014. Den relativt korte historik kan dog hverken ses, høres eller mærkes på Mak’Vaerks liveoptrædener. Mak’Vaerk har utrolig godt styr på banddynamikken og optræder med en naturlig ro og spilleglæde, der visuelt hænger rigtig godt sammen.

Sættet, der bare fræser derudaf, bliver aldrig kedeligt, og publikum hjælpes hurtigt og effektivt med ind i den musikalske stemning.

Kort sagt: Ikke så meget bullshit. No-nonsense lyd – bare på og igang...!

BOUND BY WIRE
Bound By Wire er et energisk hardrock band fra Viborg og har eksisteret siden 2010. Musikken er fanden-i- voldsk med svulstige omkvæd, svedige riffs, pulserende bas og tordnende trommer. Kort sagt: En kæmpe, koncentreret rock n ́roll - indsprøjtning.

Med udgangspunkt i uforsødet energi og spilleglæde, har Bound By Wire betaget publikum gang på gang igennem bandets eksistens. Bandet har mere end 100 koncerter, flere udgivelser samt tre musikvideoer i bagagen, og er et eksplosivt og samspillet band, som leverer et bad ass liveshow hver eneste gang. Igennem bandets eksistens har de udviklet og strømlinet bandets udtryk og sceneshow, så alle får en ægte fuldblods- rock-oplevelse.

UMLAUT
”Når du står og leder din musiksamling igennem, uden at kunne finde det du har lyst til at høre – lige i det irriterende øjeblik hvor det hele enten er for syret, for stille, for poppet eller for vildt. Det er der du skal opdage Umlaut og blive glad”. – Magnus, Umlaut.

Trommer, bas, guitar og vokal. Og kor. Masser af kor. Det er ingredienserne i Umlaut. En trio fra Aarhus, der med vægt på nerve, energi og spilleglæde insisterer på, at komme langt ud over scenekanten. Det er Umlauts erklærede mål, at skabe musik, baseret på medlemmernes egne helte. Og der skal være plads til både headbang og fordybelse. Denne mission tages meget alvorligt og serveres med lige dele respekt og glimt i øjet.

Umlaut har siden begyndelsen i 2011 spillet på adskillige scener rundt om i landet, herunder Train og Voxhall i Aarhus, samt til flere festivaller og koncerter i det østjyske. I november 2014 udkom EP'en ”Brown & Orange”. Den er tilgængelig på blandt andet Spotify og på iTunes. Nummeret

▼ Show More Information

Skolegade 25, 8000
Aarhus
02 March , Wednesday 20:00

More Events Nearby