Granbar#4 - The Switch - Lumikide - Living - Klubb Granbar!

Januar 2016! Granbar#4!

Nok en gang fyrer vi opp varmen i kuben vi alle kjenner som Landmark. En ny kveld fylt til randen med musikalske godsaker. To flotte artister har blitt hyret inn for å gjøre nettopp denne fredagen til en minneverdig dag! Det blir DJs imellom slagene og utover natten, selvsagt

jazzpådass OG pizza! (pizzakokken er frisk igjen) Dessuten blir det ny utstilling i Foajeen v/ velkjente Lighterlars, en mann av mange talenter. Spennende^^
Klubb Granbar fra klokken 0100!

The Switch-
er "Norges utvilsomt beste nye undergrunnspop-band". Siden debuten i 2014 har de seks personer som utgjør The Switch sluppet to album og en ep, hvorav hele pakken er så til de grader unikt og særegent. Musikken gir oss et mangfoldig spekter av harmoniske lyder og komposisjoner som man ikke har hørt maken til på lang lang tid. I media har gjengen fra Oslo fått mye god oppmerksomhet, med personlige kjærlighetserklæringer fra NRK og DN, hvorav sistnevnte står bak innledende sitat. Se å kom deg til Landmark denne kvelden, og få med deg noe av årets definitivt beste musikk i liveformat.

https://www.facebook.com/theswitchoslo/
https://open.spotify.com/artist/3dA71XkDTYT1ON3261t2su

Lumikide-
hører til det knippet av norske band som virkelig har sneket seg under huden hos oss. Det de leverer i studio og på en scene får frem en sjelden, transelignende og svært avhengighetsskapende musikalsk tilfredshet. En særs harmonisk kombinasjon av skitten støy, psych og indie, nøye flettet sammen i et unikt melodisk pop-landskap. Et komp bestående av akkurat passelig skitten gitar, velvalgte innslag av svevende synth og, ifølge Martin Horntvedt(Jaga Jazzist), kanskje Norges stødigste tromming. Dette slagskipet toppes med en nydelig kvinnestemme som, sammenlignet med kinesisk akkupunktur, ikke kunne stukket på en mer behagelig måte, akkurat der du trenger det mest. Granbar 29.01, verdt å få med seg!

https://www.facebook.com/Lumikide
https://open.spotify.com/artist/5FjE5Uu2nDZi2bYPTumxj0

Klubb Granbar begynner 0100 og byr på en lettmiks av rytmiske godbiter fra en uslåelig ansamling av Granbars egne plateryttere! Kan hende vi brygger på en aldri så liten overasskelse også.

https://soundcloud.com/granbar-201101414

Om ikke lenge kommer dessuten neste promofilm fra Velutstyrte gutter productions. Har du fått med deg de to første?
https://vimeo.com/user45429602

Dørene åpner 2200
Konsertstart 2300

To konserter, opptil 5 djs, gratis pizza, jazzpådass, kunstutstilling, filmvisning - simpelten en aldeles fremragende fredagsaften til den nette sum av 150,- Bare på Granbar!

▼ Show More Information

Rasmus Meyers Allé 5, 5015
Bergen
29 January , Friday 22:00

More Events Nearby

 17 November , Saturday
 USF Verftet, Bergen
 20 November , Tuesday
 Grieghallen, Bergen
 22 November , Thursday
 USF Verftet, Bergen
 15 November , Thursday
 Bergen, Norway, Bergen
 21 November , Wednesday
 Grieghallen, Bergen
 07 December , Friday
 Bergen, Norway, Bergen
 24 November , Saturday
 Grieghallen, Bergen
 03 December , Monday
 Dovile Matt Nail Academy, Bergen
 17 November , Saturday
 Bergen Internasjonale Kultursenter, Bergen
 30 November , Friday
 KODE, Bergen
 28 November , Wednesday
 MadamFelle, Bergen