Gitte Hænning Dinnershow. Fredag den 1. april 2016

Gitte Hænning Dinnershow. Fredag 01. April 2016 kl. 18:00

Gitte Hænning har taget både publikum og anmeldere med storm, når hun tidligere har afholdt en af sine sjældne koncerter i Danmark, hvor hun via musikken har fortalt om sit liv. ”Lysende stjernestunder med en verdensstjerne” lød beskrivelsen

i avisen efter en af hendes tidligere koncerter.

”Jeg snakker med mig selv” og ”Ta’ med ud og fisk” er numre, der kendetegner Gitte Hænnings tidligere succes på dansk grund. Men sangerinden rummer så meget mere, hvilket hun i årenes løb har bevist både herhjemme og i Tyskland, hvor hun nu er bosat i Berlin. F.eks. har Gitte Hænning haft en lang karriere som jazz-sangerinde med det første gennembrud i 1968. Siden har Gitte Hænning arbejdet på at bygge bro mellem slager/pop genren og jazzen, hvilket er lykkedes med stort held.

På grund af sin store succes i Tyskland er Gitte Hænning en sjælden gæst på de danske musikscener. Men nu står hun snart på dansk grund igen, når hun i selskab med en pianist, gæster Spillestedet Blokhus. Hendes repertoire er en koncert-palet af numre fra hendes lange karriere kædet sammen af gode historier.

Gitte Hænning bliver akkompagneret af pianisten Kristoffer Jul Reenberg, som også spiller og har spillet med bl.a. Rasmus Lyberth, Tom McEwan, Hugo Rasmussen, Stokkcity, Niels Hausgaard, Claus Hempler, Pamyua fra Alaska, Stockcity m.fl.

Der serveres en lækker 2-retters menu kl. 18:00 som er inkluderet i billetprisen og kl 20:00 går Gitte Hænning på Scenen.

▼ Show More Information

Vesterhavsvej 6, Hune, 9492
Blokhus
01 April , Friday 18:00

More Events Nearby