Gateavisas STORE re-lanseringsfest på Blitz! OBS! NY DATO! 25.11

Etter mye tid og arbeid slippes endelig en ny og re-lansert utgave av den smått legendariske undergrunnsblekka, Gateavisa! Nummer 196 i rekken!

Det må selvfølgelig feires. Og hva passer bedre enn å ta festen på stedet snuten frykter og morra di hater, Blitz!

Med på laget har vi en finfin miks av

kjentfolk og freaks. Alle i rollen som DJs denne kvelden. Det blir to rom fylt til randen av bra folk og variert musikk. Rave og Rock i skjønn forening. En potpourri av en line up du garantert aldri har sett i Norge.

Blitz er så vennlige at de i solidaritet med Gateavisa kjører dette som støttekonsert. Vi setter derfor prisen for denne forfriskende kvelden til 100 spenn. Du er oppfordra til å betale mer dersom lommeboken din tillater det. Inntektene går uavkortet til den videre driften av Gateavisa.

Med på kjøpet får du også den nyeste utgaven Gateavisa til en verdi av 70 kr, i tillegg til billig øl og liberale festrammer.

Dørene åpner 20.00!
Velkommen!

Kafeen:
RAYMOND TEIGER HAUGER
STEIN FOSSLIE

Konsertscenen:
ROLAND LIFJELL
AZ3 (Astrid Lillo)
GATEAVISA DJs

OBS! FLERE ARTISTER KOMMER!

CC: 100,-

CASH IS KING
CASH IS KING
CASH IS KING
-----------------------------------------------------------------------------

Raymond T Hauger
Naturkraften Raymond T Hauger er ikke fremmed for noen i Oslos uteliv. Som vokalist i Beglomeg og tidligere Pirate Love har han satt sitt merke på norsk rocks historie. Han leverte også den desidert beste talen Spellemannprisen har sett. Det sier sitt at bartenderne på Ocean kafé og bar har gitt ham kallenavnet katastrofe. Raymond er en seriøs og dyktig DJ vi sparer helt slutt for å runde av kvelden med et bang!


Stein Fosslie
“Stein Støtt” er en gammel kjenning av Gateavisa. Han er vokalist i punkbandet Norske Gutter og pådriver for den feministiske mannsbevegelsen. Han var også med på å starte den aktivistiske gruppen Soperliga'n og det seksualpolitiske tidsskriftet Supergutt. Fosslie er noe så sjeldent som en motkulturell kultfigur i Norge og vi gleder oss vilt til å se han i action som DJ.


Roland Lifjell.
Roland, eller Gudfaren, alt ettersom, er en av Norges mest erfarne DJ's og uvurderlig del av Oslos klubbscene. I tolv år har han drevet butikken Filter Musikk, i tillegg å drive plateselskap, klubbkvelder og radioprogram. Roland og Filter har hatt enorm betydning for elektronisk musikk og techno i Norge. Med sin helt unike hypnotiske sound vil han lose rave-folket inn i lanseringsfestens siste nattetimer.


AZ3
AZ3 (Astrid Lillo) står bak konseptet Biotrance på Mir i tillegg til å drive magasinet Witch Mag. Hun har tidligere spilt på klubber som Blå og The Villa, og er et nyere, talentfullt tilskudd i Oslos klubbscene.

▼ Show More Information

Pilestredet 30, 0166 Oslo, Norge
adress is not specified
25 November , Saturday 20:00