Garderbal 2016 - Horsens Garden

Horsens Garden afholder vores årlige Garderbal d. 12.marts 2016 kl. 16.00 i Håndværkerforeningen, Allegade 16, 8700 Horsens.

Her vil Horsens Garden som vanligt starte den nye sæson med koncert, indmarch og medaljeuddeling, uddeling af nye gardernumre, udnævnelse af årets garder samt efterfølgende spisning

og bal.

Billetter: Sælges til generalprøven i Håndværekrfoeningen samt ved indgangen lørdag. Billetpris kr. 50. Horsens Gardens drenge og de inviterede piger har fri entré, ligeldes har andre garderkorps i uniform med ledere også gratis entré.

Mad: Der skal forudbestilles/betales for mad. Maden består af en buffet med div. kød, salat, flødekartofler, brød og pastasalt (sidste frist 7.marts). Der kan desuden købes øl/vand/vin osv. på aftenen. Buffetprisen er 150 kr. pr. kuvert.

Bestilling samt betaling skal ske ved indbetaling på Horsens Gardens konto i

Spar Nord Bank: 9211 4577 793 447.

Det er vigtigt at angive følgende oplysninger når pengene indbetales (gæster uden for garden undlader at skrive gardernr.)

Eks. på bestilling:

MADBAL "evt. gardernr" 2 "efternavn" 300 kr.

Pigerne: De inviteredepiger opfordres til at bære festkjole om lørdagen til selve ballet. Fredag aften til generalprøven er alle i civil tøj.

Gæster: Alle gæster og venner af Horsens Garden er meget velkomne både til koncerten og den efterfølgende fest, og kan bestille mad osv. på lige fod med gardens drenge og forældre. Så inviter endelig bedsteforældre, pigens forældre, venner og bekendte med til denne festlige aften.

Andre garderkorps: Alle uniformerede gardister fra andre garderkorps samt deres medfølgende ledere har gratis entré til arrangementet. Dog vil vi gerne modtage en tilmelding inden på formand@horsensgarden.dk

Old boys orkester: Igen i år invieter vi alle vores gamle gardere og andre musikalske venner til at spille med i Old boys orkestret i forbindelse med genralprøven fredag aften kl. 18.00, samt til selve indmarchen lørdag. orkestermuskere med invitation og instruemntkasse har gratis entré til koncerten lørdag kl. 16.00

Evt. spørgsmål kan rettes til garderchef@horsensgarden.dk

Tider:

Fredag d. 11.marts 2016:

kl. 18.00 Genralprøve på indmarch - Old boys orkester møder i Håndværkerforeningen.

kl. 19.30 Generalprøve på indmarch - herefter slut for old boys.

Lørdag d. 12.marts 2016:

Kl. 15.30 De invieterde piger, forældre og øvrige gæster møder i Håndværkerforeningen. Klar til at overvære koncerten.

kl. 18.30 Efter endt koncert møder HG old Boys ved scenen klar til indmarch.

kl. 23.59 festen slutter i Håndværkerforeningen


Løbende info på:
www.horsensgarden.dk (under nyheder) &
www.facebook.com/HorsensGarden

Med venlig hilsen Horsens Garden

▼ Show More Information

Allégade 16A, 8700
Horsens
12 March , Saturday 16:00

More Events Nearby