Gå 2 Betala för 1 !Lär dig dyka! Tag dyk cert !Växjödyksports PADIs Open water diver.

Gå 2 betala för 1 gäller på denna kurs start nu den 20 Januari 2016

Första steget till en fantastiks värld under vattnet och viktlöshet som en fisk. Gillar du vatten och var i vattnet ? då är OW certifikat kursen du måst gå ! Efter du har klarat av kursen blir du PADI open water dive certifierad ! och

kan dyk ner till 18 meter djup med en par kamrat . tänk på all fina ställe runt om i världen du kan dyka på , Korallrev i röda haver eller stora barriär revet i Australien ! Se Mantor och Val haj i Sydafrika eller Filipinerna, simma med delfiner . ja listan på fantastiska dyk är hur lång som helst ! tänk att få duka ner på ett välbevarat vrak i öset sjön från första världs kriget ? snacka om tids resa ! ja ta steget och upp täcka en helt ny värld. Tänk bar att dyka ner i och se hur det ser ut där man bukar bad på sommaren under ytan ! listan är lång på roliga intressant upplevelser man kan gör med ett dykcertifikat !
Har en kurs startar Onsdagen den 20 Januari kl 17:30 – ca 22:00 nere på Växjödyksport max deltagare är 8 personer i en kurs med en instruktör. Tiderna styrs av de dagar som VDS har pool tid . Pool tiderna är på Måndagar och Onsdagar. För fler kursstarter se http://www.vaxjodyksport.com/kalender/
I kursen ingår det 5 pool pass, 5 teori pass och 4 ute dyk. Normal upp läget är en gång i veckan med teori pass först sedan ett pool pass efter på samma dag(kväll) sedan 2 ute dyk som vi gör vid kusten /insjö i närheten. (helt beroende på väder och vind ). Normalt tar en kurs 1 -2 månader med ett pass i veckan. Men det finns möjlighet att skräddar sy en kurs om ni ör fler om ni vill bli färdiga tex för en resa utomlands eller i Sverige vid en vist datum.
Priset för grund kursen är 5900:- och då får man efter av klarad kurs ett PADI open water diver certifikat som gäller i hela världen .
Det som ni behöver till kurs starten är mask och snorkel o fenor. Vi på Växjödyksport erbjuder förmånliga priser på mask och snorkel om ni inte har det sedan innan( Vår kit med mask, snorkel, boots och hälremsfenor där ni kan prova ut en utrustning som passar just er för 2195:- Normal pris ca 2695:-) du behöver även fylla i en hälsodeklaration har man inge medicinska hinder behöver man inte gör en läkarundersökning. Tänk på att det är er säker het och hälsa som det berör så svar sanningsenligt. Följlänken här till hälsodeklaration.
Växjödyksport erbjuder även paket pris på Dyk utrustning för den som vill köpa sin egen utrustning under kursen. Kontakta gärna butiken för mer info om det då de beror på vilken nivå du vill lägga ribban på prestanda på din utrustning.
PADI dyk certifikat gäller hela livet efter det man har tagit det och i dags läget finns PADI i 189 länder världen över , den största och mest kända Utbildning organisationen för rekreations dykning
kursen ingår övrig hyradykutrustning(ej abc utrustning ,mask, fenor, snorkel), undervisning och teori material.
Teori boken kan man hämta ut vid anmälning sam då betalar man en anmälning avgift på 1000:- per person(del av kurs priset. Rekommendation är att hämta ut böckerna i god tid innan kursstart.
Maila: Info@vaxjodyksport.com eller ring 0470 268 20 gärna om det är mer saker du funderar över.
Mvh Anders Håkanson
Växjödyksport

▼ Show More Information

Storgatan 48, 35236
Växjö
20 January , Wednesday 17:30

More Events Nearby

 10 October , Wednesday
 Växjö Konserthus, Växjö