Frontal Solos av Tone Kittelsen

Frontal Solos

Frontal Solos er et soloarbeid på to episoder av og med dansekunstner Tone Kittelsen.

Tone Kittelsen (1989) kommer fra Kristiansand og jobber som dansekunster med base i Oslo. Hun jobber med egne produksjoner og jobber i prosjekter i samarbeid med andre kunstnere. For øyeblikket er hun

aktuell med samproduksjon med Scene Finnmark og Dansearena Nord, Frontal Solos og er en del av Tori Wrånes videoverk i utstillingen Ældgammel Baby ved Kunsthall Charlottenborg i København.

I Kristiansand Kunsthall vises soloen i Tori Wrånes utstilling, hvor hun stiller ut sammen med Sandra Mujinga og Kristin Evensen i "Hverdagen".

Frontal Solos er den del av prosjektet How to Solo som er en solopraksis Kittelsen har arbeidet med siden hun var ferdig utdannet med bachlorgraden i dans ved Universitert i Stavanger i 2013. I How to Solo arbeider hun med å skape soloarbeid alene eller i sammen med andre kunstnere innenfor samtidsdansfeltet.

For å bestille billett send mail til nina@kristiansandkunsthall.no.
Ordinær billett: 100,-
Medlemmer av Scenekunst Sør eller Krs Kunsthall: 50,-
Betaling ved oppmøte

Prosjektet er støttet av Kristiansand kommune, Vest-Agder fylkeskommune og Fond for utøvende kunstnere.Om utstillingen Hverdagen
med Tori Wrånes, Kristin Evensen og Sandra Mujinga

Kuratert av Ann Cathrin November Høibo og Linn Pedersen i samarbeid med Cecilie Nissen

Hverdagen er en utstilling som tar for seg utsnitt, avskygninger og rytmiske repetisjoner. I hverdagen går alt sin vante gang, i en ensartet strøm av tilforlatelige hendelser og gjøremål. Men det er også på denne tilsynelatende nøytrale bakgrunnen at små avvik og overraskelser trer fram med forsterket kraft, som små åpenbaringer i det vante.

Hverdagen er tredje av totalt fire utstillinger som vises på Kristiansand Kunsthall i år. Den første utstillingen Garderoben dannet tablåer av tekstile og taktile uttrykk, mens den andre utstillingen, Gjenvinningen, kretset rundt etterlatenskaper, omdannelser og resirkulering.

I tillegg til de tre hovedutstillerne vil Hverdagen også inneholde utvalgte verk fra Vibeke Tandbergs og Jorunn Hancke Øgstads bidrag til forrige utstilling, Gjenvinningen.

▼ Show More Information

Rådhusgata 11, 4611
Kristiansand
23 October , Monday 19:00

More Events Nearby

 24 November , Saturday
 Kilden Teater og Konserthus, Kristiansand
 05 December , Wednesday
 Kilden Teater og Konserthus, Kristiansand
 08 December , Saturday
 Kilden Teater og Konserthus, Kristiansand
 17 November , Saturday
 Agder Høyre, Kristiansand