Format: B I Point Break & Clublife

Point Break & Clublife presents:

FORMAT: B (DE)

26.1.2018 The Circus Helsinki

Lipunmyynti alkaa keskiviikkona 20.12.17!

Tapahtuman järjestää Point Break yhteistyössä Clublifen kanssa. Pääartistina nähdään kuuluisasta Motor-Funk soundistaan tunnettu saksalainen duo Format: B sekä Point Break tapahtumista

tutut Milla Lehto, Siim Griffel ja Ian.

Format: B
www.facebook.com/FORMATBofficial
www.soundcloud.com/format-b-2

Format:B on saksalainen tech-house duo johon kuuluu Franziskus Sell ja Jakob Hildenbrand.

Sell ja Hildenbrand tapasivat yhteisellä kurssilla äänitekniikan koulussa SEA insituutissa Berliinissä, josta ajatus yhteisen musiikin tekemisestä sai syntynsä. Berliinistä kotoisin oleva Hildenbrand oli jo ottanut ensiaskeleita elektronisen musiikin tuottamisessa, ja Sell oli toiminut DJ:nä kotipaikkakunnallaan Itä-Saksassa Erfurtissa. Pari alkoi julkaista musiikkia Highgrade Recordsilla vuonna 2005, josta hyvin nopeasti seurasi uusia julkaisuja myös levy-yhtiöille kuten Stil Vor Talent ja Opossum Records.

Highgrade julkaisi Format: B:n täysipituisen debyyttialbumin "Steam Circuitin" vuonna 2008, josta avautui kaksikon tie menestykseen. Albumin räjähdysmäisen suosion myötä, kaksikon "Motor-Funk" soundi tuli tunnetuksi ympäri maailman.

Vuoden 2009 loppupuolella Format: B perusti oman Formatik Records levy-yhtiönsä. Format: B julkaisi toisen albuminsa "Restless" 2011 loppupuolella, jota seurasi "Series of remixs 12" vuonna 2012. Duo jatkoi kappaleiden levittämistä labelinsa alla, samalla ahkerasti keikkaillen ympäri maailmaa. 2014 loppupuoliskolla kaksikko julkaisi maailmanlaajuisen hitin "Chunky", jonka Ministry of Sound uudelleen julkaisi 2015.

Dj Milla Lehto
www.facebook.com/millalehtodj
www.soundcloud.com/milla-lehto

Milla Lehto on vaikuttanut vahvasti Suomen underground klubi-skenessä jo 16 vuoden ajan ja hän on kiistatta noussut yhdeksi Suomen tunnetuimmista DJstä. Milla keikkailee tiuhaa tahtia Suomen suurimmilla klubeilla sekä tapahtumissa ja on jakanut lavan mm. Mark Knightin, Neelixin, Jay Lumenin, Dave Seamanin ja Manuel De La Maren kanssa.

Milla Lehto on esiintynyt myös Weekend Festivaaleilla, joka on Pohjois-Euroopan suurin dance -ja elektronisen musiikin festivaali. Ulkomailla hän on soittanut mm. Ministry Of Soundissa.

Tällä hetkellä Milla toimii resident DJnä, sekä promoottorina Bass Game, Aces sekä Pussy eau de Clubissa. Milla on tunnettu laajasta ja monipuolisesta musiikillisesta paletistaan, jota hän taitavasti vaihtelee yleisön ja fiiliksen mukaan deep housesta teknoon, sytyttäen aina tanssilattian tuleen myös ripauksella rock-asennetta!

Siim Griffel
www.facebook.com/djsiimgriffel
www.soundcloud.com/siimgriffel

Siim Griffel on takuulla yksi lupaavimmista nuorista artisteista Scandinavian techno scenessä. Siim toimi residentti DJ:nä legendaarisella R3D clubilla Fredan Tivolissa Helsingissä, jossa hän jakoi näyttämöä kansainvälisten DJ suuruuksien kanssa kuten Mark Knight, Umek, Pig & Dan, Juliet Fox ja Mike Vale!

Hänen debyytti soolo EP julkaistiin Reflekt Recordsilla, joka kimpaisi suoraan sijalle 15# Beatportin listoilla yhdessä supporttiensa Laurent Garnierin, Spartaquen and FAC3OFFin kanssa. Vuosi 2018 tulee olemaan nuorelle talentille menestyksekäs vuosi.

Ian
www.facebook.com/ian.berkinfand
www.soundcloud.com/ianberkinfand

Useasti Point Break bileissäkin nähty IAN on tunnelmalliseen ja melodiseen soundiin erikoistunut DJ. Hänen settinsä sisältävät niin syviä, kuin myös progressiivisia ja meneviä viboja. IAN pystyy luomaan eargasm tunnetta sekä lounge ympäristöissä, että myös tanssilattialla. Kolmen vuoden DJ uran aikana IAN on kerännyt tunnustusta esiintyessään kovan luokan tapahtumissa maineikkaiden ulkomaalaisvieraiden kanssa. Kesällä IAN voitti YleX:n mixtape kilpailun, ja kyseinen mixaus on soinut YleX:n live lähetyksessä sekä hän pääsi esiintymään YleX:n Silent Discossa WKND festivaaleilla.

=============

LIPUT / TICKETS:

Biletti.fi:
- Lipunmyynti alkaa keskiviikkona 20.12.17 klo 09:00
- Osta liput täältä: http://bit.ly/2DaNeHM
- Normal ticket: 15e
- VIP ticket: 29e

=============

INFO:

The Circus, Salomonkatu 1-3, 00100 Helsinki
Date: 26.01.2018
Time: 22-04
Age: K18

=============

LINKS:

www.facebook.com/FORMATBofficial
www.soundcloud.com/format-b-2
www.facebook.com/PointBreakhki
www.facebook.com/clublifefinland
www.facebook.com/thecircushelsinki
www.thecircus.fi

"Point Break - The Ultimate House Experience"
"Clublife - Always look on the bright side of life"

▼ Show More Information

Salomonkatu 1–3, 00100
Helsinki
26 January , Friday 22:00

More Events Nearby

 09 February , Saturday
 Virgin Oil Co. Helsinki, Helsinki