Foredrag "Min spesialitet - gynekologi" med Mette Moen og kollegaer

Norsk medisinstudentforening Trondheim arrangerer nå et nytt foredrag i serien "Min spesialitet." Denne foredragsserien gir deg en unik mulighet til å lære mer om hva det innebærer å jobbe som spesialist innenfor de ulike fagfeltene i medisinen.

Foredraget skal denne gangen dreie seg om fagfeltet gynekologi.

Til å holde foredraget kommer Mette Moen, professor emerita i gynekologi. Hun har fått med seg en rekke kollegaer som sammen skal belyse de mange sidene av gynekologien. De vil blant annet ta for seg kvinneplager, det å skape liv og livets start, kampen mot kreft, gynekologi i praksis og fremtiden innen faget. I tillegg vil de ta opp hvorvidt fagfeltet egner seg for de to kjønnene.

Så, er du en av mange som lar seg fascinere av kvinnens underliv og dets symptomer? Kunne du tenke deg å bli gynekolog, men er redd for at du er av feil kjønn? Ønsker du å vite mer om hvordan man kan hjelpe til å skape liv og sørge for at det overlever de første 9 månedene? Eller kunne bare tenke deg å vite litt mer om hva det innebærer å jobbe som spesialist? Da burde du ta turen til KBA mandag 18. januar 2016 kl. 19.00!

▼ Show More Information

St. Olavs - Kvinne & Barnsentret, KBA
adress is not specified
18 January , Monday 19:00