Folk og røvere i Kardemommeby (x2) - Riksteatret

Det blir fest i Kardemomme by. Og du er invitert! Bli med inn i Torbjørn Egners verden og opplev den magiske teaterstemningen. I HAMAR KULTURHUS SETTER VI OPP TO FORESTILLINGER!

Sted: Kirsten Flagstad-salen
Dato: tirsdag 28 og onsdag 29. november
Tid: kl 18:00 begge dager
Varighet: 2 timer inkl. pause

BILLETTER:
TIRSDAG

28. NOVEMBER KL 18:00:
http://www.hamar-kulturhus.no/november/folk-og-rovere-i-kardemommeby-riksteatret-article1759-171.html

ONSDAG 29. NOVEMBER KL 18:00
http://www.hamar-kulturhus.no/november/folk-og-rovere-i-kardemommeby-riksteatret-article1760-171.htmlI Kardemomme by bor gamle Tobias, pølsemakeren, trikkefører Syversen og barberer Sørensen. Tommy og tante Sofie og vesle Kamomilla. Og politimester Bastian som aldri har lyst til å arrestere noen. Rett utenfor byen bor det tre røvere som heter Kasper, Jesper og Jonatan. De har også lyst til å være med.

Har du husket å vaske ørene dine? Da kan du trygt ta med deg barna på Riksteatrets oppsetning av Folk og røvere i Kardemomme by - en teaterforestilling full av energi, humor, dans og masse musikk. Du vil møte en frekk papegøye, en talende kamel og en løve som er glad i melkesjokolade.

Med Kim Haugen i registolen og et ensemble fylt av unge, nye talenter ønsker vi å innlemme en ny generasjon i vår felles kulturarv. Ja, vi elsker Thorbjørn Egner!

På scenen: Mikkel Niva, Mats Holm, Carina Furseth, Tor Ivar Hagen, Theodor Hellwig, Jan Huse, Siren Jørgensen, John Sigurd Kristensen, Morten Røhrt, Jonas Rønning, Jon Rørmark, Erik Aleksander Schjerven, Lars Helge Throndsen, Linda Tørklep og Olli Wermskog.

Team: Regissør: Kim Haugen. Scenograf: Siri Langdalen

Riksteatret i samarbeid med Hålogaland Teater

▼ Show More Information

Torggata 100, 2317
Hamar
28 November , Tuesday 18:00

More Events Nearby

 24 November , Saturday
 Hovinsholm Gård, Hamar
 08 December , Saturday
 Scandic Hamar, Hamar
 13 December , Thursday
 Herredsvang Forsamlingshus, Romedal
 13 December , Thursday
 Tonga Travel, Gjøvik
 12 December , Wednesday
 Friscena, Gjøvik
 29 November , Thursday
 Hamar kulturhus, Hamar