Fira Sankt Georgsdagen med Vendelsö Scoutkår

Välkommen att med Vendelsö Scoutkår fira scouternas skyddshelgon S:t Georg i Österhaningesalen (Observera ny lokal). Alla scouter, föräldrar, familj och vänner är välkomna!

Ceremonin startar 18:30 och brukar hålla på till 20:00 plus/minus 15 minuter. De scouter som är fanbärare startar redan 18:00

för att hinna öva. Som vanligt blir det tal, märkesutdelning, fotografering och kollekt. Scouterna har scoutklädsel på sig. För ledare, utmanare och rover blir det ledarkaffe i scoutstugan i Svartbäcken efter eventet.

-----------------------------------------------------
Detalj info om dagen och lokalen.
Den 23 april är det Sankt Georgsdagen och detta firas över hela världen och runtom hela Sverige samlas scouter för att minnas den tappre riddaren och helgonet Sankt Georg.

Vi kommer ha vårt firande på Österhaningesalen som invigdes 2012. Byggnaden är formad som ett uppochnervänt skrov, ett strandat skepp. Formen kan också liknas vid kupade händer som vill skydda. En sal med stora glaspartier med utsikt över den vackra dalgången och fokus på ett smalt fönster som arkitekterna kallat ”en strimma av hopp.

▼ Show More Information

Klockarlötsvägen 14B, 136 91 Haninge
adress is not specified
24 April , Tuesday 18:00