FINGERFOODS - canapès creatius per a convidats

Tal com el seu nom indica el "Fingerfood" és simplement un mos que pot menjar-se amb la mà. Es poden servir com un pas previ al menjar, reemplaçant l'entrant dins d'un menú o ser un àpat complet; amb fingerfoods freds, calents i també dolços.

Aquests canapès, que a més de boníssims han de ser vistosos

i atractius a la vista, es complementen amb una presentació pràctica i divertida perquè els teus convidats no deixin de sorprendre's i de llepar-se els dits.

En aquest taller, s'aprendrà de manera pràctica a preparar i presentar els millors fingerfoods per a una recepció, una celebració, etc, però també a crear entrants divertits per compartir el dia a dia amb la família i/o els amics.

A cada taller es faran diferents tipus de fingerfoods, depenent de la temporada. El nombre de canapès de cada curs serà variable en funció del temps necessari per a la preparació de cadascun d'ells.

Durant el curs es farà el tast dels plats preparats i s'inclou una copa de vi (gentilesa d'Empordàlia www.empordalia.com) o aigua. També tindràs les receptes per escrit en acabar la sessió perquè tu només t'hagis de preocupar d'aprendre i passar-t'ho bé!

▼ Show More Information

Perill, 4, 17001
Girona
08 February , Monday 18:00

More Events Nearby

 21 December , Friday
 Escola Agrària Forestal de Santa Coloma de Farners, Santa Coloma de Farnés