Erasmus+: можности, цели, придобивки

Ве покануваме во среда, 4ти Април во 17:00 часот во просториите на АЕГЕЕ-Скопје на правниот факултет „Јустинијан Први“ на бесплатно предавање за:
- Еразмус+ : што претставува, можностите што ги нуди и зошто постои
- ЕВС проекти
- Youth Pass
- тематски проекти во АЕГЕЕ (како да патуваш ширум Европа со

млади на твоја возраст и притоа да учествуваш на настани и обуки со целосна програма направена од студенти за студенти)

Обуката ќе трае не повеќе од два часа, проследени со кафе и чај по што следи неформална дружба за учесниците во Менада заедно со членовите на АЕГЕЕ-Скопје каде ќе може дополнително да се запознаеш со организацијата и можностите и да ја прошириш твојата мрежа на контакти!

Пријавување на линкот до понеделник 02.04.2018:
https://goo.gl/forms/iOXT6oJnQwlBhRgM2

▼ Show More Information

Faculty of Law Justinijan I, 1000
Skopje
04 April , Wednesday 17:00

More Events Nearby

 24 June , Sunday
 Skopje, Republic of Macedonia, Skopje
 29 May , Tuesday
 Младински Културен Центар, Skopje
 09 June , Saturday
 Младински Културен Центар, Skopje
 10 June , Sunday
 Boris Trajkovski Sports Center, Skopje
 31 May , Thursday
 Makedonska Filharmonija, Skopje
 19 June , Tuesday
 Даут-Пашин амам, Skopje
 20 June , Wednesday
 Handball Camp Kiril Lazarov 7, Skopje
 16 June , Saturday
 Prae Tourism Macedonia, Skopje
 09 June , Saturday
 Скопје - Skopje, Skopje
 09 June , Saturday
 Moto Club Vepar, Skopje
 23 June , Saturday
 Скопје - Skopje, Skopje
 02 June , Saturday
 Skopje The Capital Of Macedonia, Skopje
 13 June , Wednesday
 Hotel PORTA Skopje / Хотел ПОРТА Скопје, Skopje
 30 May , Wednesday
 InStore - Macedonia, Skopje
 24 June , Sunday
 Holiday Inn, Skopje