Emporiums Nyttårsgalla 2018

Emporium har gleden av å invitere alle sine medlemmer til Nyttårsgalla på Clarion Hotel Ernst! Dette er en ypperlig anledning til å kle seg opp i det flotteste man har og omgås nye og gamle venner i omgivelser som i utgangspunktet er forbeholdt næringstoppene.

La oss for en gangs skyld late som vi er

noe annet enn studenter å skjemme oss bort med god mat, godt drikke og underholdning. Med fare for å bli totalt innesperret i Emporium-boblen håper vi også at noen vil gi oss et lite innblikk i hvordan de har det på hjemmebane. Vi åpner derfor for at man, om ønskelig, kan ta med seg en partner. Eventuell partner trenger ikke å ha tilknytning til verken Emporium eller UiA og tilbys selvsagt den samme lave prisen.

MENY
Hva som står på menyen ønsker vi å holde tett til brystet en stund til, men vi kan avsløre at det vil bli en gastronomisk opplevelse dere sent vil glemme. Vi kan derimot avsløre at det tilbys velkomstdrink ved ankomst og to enheter med drikke til maten.

PRIS OG PÅMELDING
En helaften med velkomstdrink, tre-retters middag, to enheter drikke til maten samt underholdning og en unik stemning kommer på smått utrolige 550,-
Påmeldingen åpner 8. januar klokken 12:00.

KLESKODE
Mørk dress/smoking og aftenkjole
Kleskoden fungerer som en veiledning. Dersom man for eksempel ikke har mørk dress, går det selvsagt fint.

Husk å trykk Skal eller Interessert på arrangementet for å få med deg all informasjon som gis fremover!

------------------------------------------------------------

PRIS PÅ HOTELLROM
Dersom du skulle ønske å gjøre litt ekstra stas på din utkårede, eller du ønsker å ta heisen rett til sengs, tilbyr Clarion Hotel Ernst spesielt gode priser på overnatting.
Enkeltrom: 795,-
Dobbeltrom: 990,-

▼ Show More Information

Rådhusgata 2, 4664
Kristiansand
27 January , Saturday 19:00

More Events Nearby