Dylan Moran - OFF THE HOOK - Zagreb

DYLAN MORAN sa showom
“OFF THE HOOK” stiže u ZAGREB!
NEDJELJA, 28. veljače 2016.
Kino SC, Savska cesta 25
www.eventim.hr
Nakon rasprodane britanske turneje stand up komičar svjetskog renomea DYLAN MORAN stiže u Zagreb s novim, od kritičara hvaljenim, showom „OFF THE HOOK“. Zvijezda serija i filmova

“Black Books”, “Shaun of the Dead” i “Calvary” trenutno je na europskoj turneji u sklopu koje će posjetiti i Zagreb, u nedjelju 28. veljače 2016. u kino dvorani Studentskog centra u Savskoj s početkom u 20 sati. Očekujte vrhunsku komediju kada DYLAN MORAN i “OFF THE HOOK” stignu u Europu.
MORAN - taj Oscar Wilde komedije - u zadnje vrijeme oštri svoj komičarski duh u gradovima kao što su Kijev, Moskva, Bukurešt, a ujedno je i prvi zapadnjački komičar koji je nastupio u St. Petersburgu.

Novi show „OFF THE HOOK“ Moranov je prvi stand up show u više od tri godine. U Velikoj Britaniji „OFF THE HOOK“ osvojio je kritičare koji u zvijezde kuju Moranov jedinstveni pogled na ljubav, politiku, bijedu i svakodnevne apsurde života servirane uz poetski zanos.

Ako ste ljubitelj stand up komedije ovo je show koji u 2016. ne smijete propustiti!
Da Vas podsjetimo početkom listopada 2013. Dylan Moran je nastupio u Zagrebu u sklopu turneje „Yeah yeah“. Tom prilikom nastupio je dva dana za redom u maloj dvorani Lisinski, a mjesec dana prije nastupa sve ulaznica su planule!

Ulaznice su u prodaji po cijenama od 120 / 150 / 180 kn na linku:
http://www.eventim.hr/hr/ulaznice/dylan-moran-off-the-hook-zagreb-kino-sc-417925/event.html i na svim prodajnim mjestima u sustavu EVENTIM.

▼ Show More Information

Savska bb, 10000
Zagreb
28 February , Sunday 20:00

More Events Nearby