Dylan Moran - OFF THE HOOK - Split

DYLAN MORAN sa showom “OFF THE HOOK” stiže i u SPLIT!
ČETVRTAK, 3. ožujka 2016.
Dom HV Lora, Poljudsko šetalište 1
www.eventim.hr
www.croatia-tickets.com

Nakon rasprodane britanske turneje stand up komičar svjetskog renomea DYLAN MORAN stiže u Split s novim, od kritičara hvaljenim, showom „OFF THE

HOOK“. Zvijezda serija i filmova “Black Books”, “Shaun of the Dead” i “Calvary” trenutno je na europskoj turneji u sklopu koje će posjetiti i Split, u četvrtak 3. ožujka u Domu HV Lora s početkom u 20 sati. Očekujte vrhunsku komediju kada DYLAN MORAN i “OFF THE HOOK” stignu u Europu.
MORAN - taj Oscar Wilde komedije - u zadnje vrijeme oštri svoj komičarski duh u gradovima kao što su Kijev, Moskva, Bukurešt, a ujedno je i prvi zapadnjački komičar koji je nastupio u St. Petersburgu.

Novi show „OFF THE HOOK“ Moranov je prvi stand up show u više od tri godine. U Velikoj Britaniji „OFF THE HOOK“ osvojio je kritičare koji u zvijezde kuju Moranov jedinstveni pogled na ljubav, politiku, bijedu i svakodnevne apsurde života servirane uz poetski zanos.

Ako ste ljubitelj stand up komedije ovo je show koji u 2016. ne smijete propustiti!

U sklopu turneje „OFF THE HOOK“ Dylan Moran će nastupiti i u Zagrebu par dana ranije. Nastup u Zagrebu planiran je za nedjelju 28. veljače u kino dvorani Studentskog centra, a ulaznice su u prodaji u sustavu Eventim.

Ulaznice za nastup u Splitu su u prodaji po cijenama od 120 i 150 kn na linku: http://www.eventim.hr/hr/ulaznice/dylan-moran-off-the-hook-split-dvorana-lora-418700/event.html ili www.croatia-tickets.com .

CITATI IZ MEDIJA:

**** “Poboljšavajući Shakespearea, Dylan život svodi na četiri ere: djetinjstvo, neuspjeh, starost i smrt. Kada se suočite s njegovim šalama, svijet će vam odjednom izgledati bolje.”
The Telegraph

**** “Njegova komedija ima egzistencijalnu dimenziju. Zdepasti, kastrirani Dylan u nikotinskoj krizi oličenje je borbe koju svi vodimo u potrazi za značenjem života i povezanosti s drugima oko nas.”
The Guardian

**** “Visokooktanski rafali irskog majstora mrzovolje... očaravajuće.”
Evening Standard

**** “Svojim idejama i rječnikom Moran neumorno izbjegava rutinu, istovremeno iz vas izvlačeći nekoliko slojeva smijeha.”
The Times

▼ Show More Information

Poljudsko šetalište bb
Split
03 March , Thursday 20:00

More Events Nearby