Dog Hájking bemutatja: III. 2 napos kirándulás a Magas-Tátrában

Szuper jó hírrel készültünk nektek májusra! Szerencsére idén a hosszú hétvégék úgy el vannak szaporodva, mint az idős emberek hétköznap a buszokon (semmi bántás) :))! Így kénytelen vagyunk szervezni nektek ismét egy Dog Hájking Hétvégét május 19-21-e között 3 TÚRÁVAL és sok mókával!!! A túra menüje igazi

ínyenceknek készült és megmutatja a Magas-Tátra 1000 arcát. Várunk mindenkit szeretettel, aki szeretne egy hétvégét eltölteni kutyájával, a magashegység gyönyörű látképével, valamint kutyabarát szállással (Alsóerdőfalva). Aktív kikapcsolódásra vágysz a kutyáddal? Kapd a hónod alá, fog meg a barátod/barátnőd kezét és csatlakozzatok hozzánk május egyik hosszú hétvégéjén egy kirándulós kikapcsolódásra. Ami ismét garantált: Gyönyörű táj, hatalmas hegyek, kristálytiszta tavak és patakok, jó hangulat és végül, de nem utolsó sorban kutyák! Jelentkezni a doghajking@gmail.com email címünkön lehet. A túrát korlátozott számban tudjuk elindítani, így fontos a mielőbbi jelentkezés és a foglaló (30%) megküldése.

A túra nehézségi szintje: könnyű/közepes (extra téli felszerelés nem szükséges,kitartó kezdőknek is bátran ajánljuk)

Túra menete: Szombati túra: Zöld-tavi menedékház túra vagy Zamkovszky-menedékház túra. Vasárnapi túra: Batizfalvi-tó túra vagy Fátyol-vízesés túra. Hétfő: Poprádi-tó és Csorba-tó túra. A szombati és vasárnapi túrák célpontjai függnek a túrázók igényeitől és az aktuális időjárási körülményektől.

Szintkülönbség: Lesz pár száz méter a 3 túrán (részletek hamarosan) :)

Felszerelés: Vízhatlan bakancs, réteges öltözet, esőkabát, hátizsák. Kutyáknak póráz és nyakörv/hám, igény esetén kabát.

Szükséges iratok: Érvényes személyigazolvány vagy útlevél, kutyáknak érvényes útlevél és oltások. Biztosítást egyénileg kell kötni.

A kutyabarát szállásról: 1 apartman és 2 szoba áll a rendelkezésünkre. A szobák Tv-vel, Wifi-vel vannak felszerelve. Nagyon igényes, tiszta, rendezett szállás. Vásárlási lehetőség a közeli kisboltban van, valamint a közelben egy hangulatos étterem is található.

Étkezés: Javasolt első napra elegendő élelemmel és folyadékkal készülni (szendvics, diákcsemege, energiaszelet, meleg tea, vagy víz). A menedékházban megállunk enni, illetve étterembe is fogunk menni. Közös főzést is tervezhetünk!

Találkozó: Szombat hajnalban, 4:45-kor Ötvenhatosok tere. Az utazás kb. 4-4,5 óra.

Árak:
34.999.-/fő
+2.000.-/kutya
+3 euro/éj kutya (helyszínen fizetendő)
A túra időpontjának változtatásának jogát fenntartjuk, mivel ügyelünk a megfelelő időjárási körülményekre! :)

▼ Show More Information

Starý Smokovec 1, 062 01
Vysoké Tatry
19 May , Saturday 04:45

More Events Nearby