Daniel Kvammen // Hamar kulturhus - Klubbscena

Med låter som «Me dansar ikkje for moro skyld» og «Som om himmelen revna» i spissen, var albumet «Vektlaus» på alle anmelderens best-of-liste når vi skriver desember 2017. Nå besøker endelig Daniel Kvammen Hamar kulturhus!
______________________________
Sted: Klubbscene Rolf Jacobsen - ståkonsert
Dato:

torsdag 26. april
Konsertstart: kl. 21:00
Varighet: ca. 1 time
_______________________________

Etter et eventyrlig debutår i 2015, hvor det tre ganger Spellemann-nominerte albumet «Fremad i alle retninga» og monsterhiten «Du fortenar ein som meg» plasserte Daniel Kvammen for alvor på det norske musikkartet.

Daniel Kvammen har vokst seg fra en litt introvert singer/songwriter til å bli en karismatisk, energisk og engasjerende popsanger. Og med sitt nye album «Vektlaus» nådde euforien nye høyder i 2017. Daniel Kvammen nådde stjernestatus hos både publikum og kritikerne.

Anmelderne likte spesielt godt hans dreining mot et elegant elektronisk lydlandskap. De skrev:

«Selv om temaene kretser rundt samlivsbrudd og lengsel, blir låtene hans aldri tunge og ugjennomtrengelige. De svever friksjonsfritt avgårde i all sin nynnbare og elegante prakt. Elegant er også et nøkkelord her. Kvammens sanger er aldri bryske eller tar brå vendinger, de er musikalsk søkende og nysgjerrige, men alltid behagelige og imøtekommende…Vektlaus lever på alle fronter».

Torgrim Øyre (Dagbladet)

▼ Show More Information

Torggata 100, 2317
Hamar
26 April , Thursday 21:00

More Events Nearby