Dan studenata u VMŠSS

Dragi studenti,

Pozivamo vas da svi zajedno obeležimo ovaj dan i učestvujemo u raznim aktivnostima obrazovnog, humanitarnog i zabavnog karaktera.

Dan ćemo započeti izuzetnim predavanjem Doc. dr Biljane Stojanović, koja je pedagog i psihoterapeut, na temu "Kako dosegnuti sreću".
Ovo predavanje

će se održati u učionici BK1, sa početkom u 10:30h.

Nakon predavanja, (11-12h) u prostorijama Studentskog parlamenta imaćemo Dan "otvorenih vrata", gde će studenti moći da diskutuju o studentskim problemima i idejama, a ujedno i preuzeti narukvice za žurku u klubu "Fancy" te večeri.

Ujedno, biće organizovano prikupljanje sredstava koja su namenjena Domu za teže i teško ometena lica u razvoju, u okviru manastira "Sveta Petka" u Izvoru, kod Paraćina.

Tog dana (10-17h) imaćete priliku da koleginice sa smera strukovni kozmetičar-estetičar na vašem licu i telu odrade neku od kozmetičkih procedura kao što su:
- manikir, masaža, depilacija, korekcija obrva, anti-age laser, higijenski tretman lica, šminka itd. Ovo je prilika da budete humani, a ujedno i ulepšate svoj izgled!

Jedan od važnijih dogadjaja ovog dana jeste otvaranje farmaceutskog i hemijskog bloka, kao i otvaranje multimedijalne učionice, kabineta za informatiku i serverske sobe.

Od 12 časova, nastaviće se svečanost u amfiteatru škole kojoj će prisustvovati i naš počasni gost predsednica Vlade RS, Ana Brnabić.

U okviru ove svečanosti promovisaće se i stručno informativni časopis "Zdravstveni radnik", a obratiće nam se i kolega Lazar Stevanović, dobitnik ZHWA Grant stipendije.

I na kraju sjajna predstava "Maturanti" u izvodjenju Kursadžija.

Te večeri je organizovana i žurka za sve studente VMŠSS u klubu "Fancy" u blizini Ćuprije. Kao što već znate prevoz i ulaz su besplatni, a uz narukvice dobićete i besplatnu količinu nekog pica.

Ovo je naš dan!

Srećan Dan studenata
želi vam
Studentski parlament VMŠSS

▼ Show More Information

Lole Ribara 1/2, 35230
Cuprija
04 April , Wednesday 09:00

More Events Nearby