Dagny @Storsalen [Få billetter!]

Norges nye pop-yndling legger ut på turné i hjemlandet, og lørdag 24. februar kommer hun til Trondheim!

Det er ikke mange andre norske eller utenlandske artister som har like mye utstråling og popteft som Dagny. Dette har sammen med singelen «Backbeat», banet vei inn på både den norske og internasjonale

musikkscenen. I 2016 kom singelen «Fool’s Gold», og sammen med den kritikerrost EP-en «Ultraviolet» stadfestet Dagny at hun har kommet for å bli en av våre aller største artister.

Siden dette har etterspørselen vært stor, og Dagny har turnert hyppig, samtidig som hun har jobbet med ny musikk. «Wearing Nothing» ble et populært lydspor denne sommeren, og hun har hatt det travelt med å spille på flere av Norges største festivaler.

Nå er Dagny aktuell med den nye singelen «Love You Like That», som er hennes første kjærlighetslåt. «Dagny has consistently released perfect pop songs since she debuted but this may be the most perfect of them all.», skiver MTV. NRK P3 er også meget begeistret, og beskriver låta som «Først og fremst pirrende, dernest romantisk.»

For tiden er Dagny på en storslått USA-turné som support for LANY, men i februar og mars 2018 er det hjemlandet som står for tur. Det er bare å glede seg til 7 kvelder fulle av popmagi fra den sjarmerende og talentfulle artisten!

-----------------------------------------------------------------
Billettpris:
Medlem: 250 kr
Ikke-medlem: 290 kr

Billetter slippes på fredag 27. oktober kl.10.00 på denne siden:
https://samfundet.no/arrangement/1328-dagny

Arrangementet har aldersgrense 18 år.
Mer informasjon om inngang finnes her:
https://www.samfundet.no/billetter
-----------------------------------------------------------------

▼ Show More Information

Elgesetergate 1, 7030
Trondheim
24 February , Saturday 21:00

More Events Nearby