Cursus Zombie Extreem Make-up

Tijdens onze Cursus Zombie extreem make-up nemen de cursisten een model mee, waarvan we het gezicht volledig laten transformeren naar een Zombie's! Deze Zombie extreem make-up cursus is zeer geschikt voor Halloween & horror liefhebbers. Uiteraard is deze Zombie extreem make-up cursus ook zeker geschikt

voor spooktochten, een eng carnavalsgezicht of gewoon voor de fun!

Het gebruik van de juiste producten en het toepassen van juiste vervormingen staan tijdens deze Zombie extreem make-up cursus centraal.
De Zombie extreem make-up cursus verzorgen wij op één dag van 10:00 uur tot 16:00 uur in onze studio te Weert. De inhoud van deze veel omvattende dagcursus bevat de volgende onderdelen: productkennis, veiligheid, vervormen van het gezicht, verwondingen maken en het toepassen van de juiste kleuring.

Bij de cursus Zombie Make-up werken wij met producten van het gerenommeerde Nederlandse make-up merk Grimas. De producten die wij tijdens deze cursus gebruiken zijn o.a. Cleansing lotion, Derma Wax, Nose Wax, Latex Rubber Milk, Eyebrow Plastc, Crème Make-up, Oogschaduw/Rouge, verschillende penselen, poederkwast, Transparant Poeder, Blood Paste, Dirt Paste, Filmblood, Blood en Cleansing Cream.

Dagindeling
In de ochtend zullen we starten met een korte introductie waarbij we de productkennis behandelen. Vervolgens zal de docent door middel van een demonstratie laten zien hoe je het gezicht met behulp van Eyebrow Plastic, Derma Wax en Nose Wax een complete transformatie kan ondergaan. Het vervormde gezicht wordt vervolgens voorzien van kleuring, bloed en diverse andere effecten. Na de demonstratie is het tijd voor de lunch. In de middag gaan de cursisten vervolgens onder begeleiding van de docent zelf aan de slag, we werken deze een ontwerp volledig uit in 3 uur. We werken op een model, de modellen kunnen in de ochtend mee komen (modellen wachten tussen 10:00 en 12:00 uur in een aparte ruimte) of om 12:30 uur aanschuiven. (cursisten zorgen zelf voor een model)

Prijs
U kunt deze cursus Zombie Make-up volgen op één lesdag van 10:00 uur tot 16:00 uur. De prijs van deze veelomvattende cursusdag is € 95,- per persoon. Dit is incl. gebruik van de lesmaterialen, koffie/thee, lunch en een digitale foto's gemaakt in onze fotostudio.

▼ Show More Information

Graafschap Hornelaan 157A, 6001 AC
Weert
23 September , Sunday 09:45

More Events Nearby

 14 December , Friday
 Muziekcentrum De Bosuil, Weert
 15 December , Saturday
 Muziekcentrum De Bosuil, Weert
 15 December , Saturday
 Someren, Netherlands, Someren
 15 December , Saturday
 Someren, Netherlands, Someren
 29 December , Saturday
 Muziekcafé Helmond, Helmond
 05 January , Saturday
 Muziekcafé Helmond, Helmond
 21 December , Friday
 TheaterHotel De Oranjerie, Roermond
 15 December , Saturday
 Sport en eetcafé De Weijer, Mierlo
 29 December , Saturday
 Muziekcafé Helmond, Helmond
 14 December , Friday
 Muziekcentrum De Bosuil, Weert
 22 December , Saturday
 Café De Schans Nederweert, Nederweert