CURS AUTORIZAT INSTRUCTOR FITNESS FEBRUARIE 2016 GALATI

Suntem mandri sa mentionam ca acest curs de antrenor personal este creat de Giovanna Ventura, o adevarata experta in acest domeniu. Giovanna Ventura este una dintre cele mai respectate personalitati fitness din Italia si din Europa. Mai mult este una dintre cele mai de succes antrenoare personale din

aceasta industrie. Ea antreneaza atleti de elita din diverse domenii: fotbalisti si boxeori, navigatori, campioni de tenis si golf, asta pe langa multi alti profesionisti pe care ii antreneaza din domeniul fitness-ului.

Cursul nostru va ofera o baza, care va va ajuta sa realizati acest tip de antrenament: Unu la Unu. Acest curs se focuseaza foarte mult si pe modalitatea in care preintampinam nevoile fizice ale celor cu care interactionam. Aici veti dobandi cunostinte fundamentale de Anatomie, Fiziologie si Biomecanica. Platforma noastra principala de exercitiu este Antrenamentul Functional, care este una dintre cele mai interesante miscari din fitness, introdusa in aceasta industrie nu de multi ani. In timpul acestui curs, veti dobandi cunostinte fundamentale legate de apropierea dintre client si antrenor.

▼ Show More Information

Strada Domneasca, nr. 24, Incinta Winmarkt/Modern, Etajele 3 & 4, 800008
Galati
13 February , Saturday 08:00

More Events Nearby

 29 June , Friday
 Braila, Romania, Braila
 07 July , Saturday
 Braila, Romania, Braila
 22 June , Friday
 Izvor de Sanatate, Galati