Cuina macrobiòtica, sana i natural - Cuina i Aprima

Comença l’Operació BIKINI 2016 a GironaCOOK! Amb les receptes més encertades i delicioses que t'ajudaran a baixar aquests quilets que no t'interessen.

De manera fàcil i sense suplicis veuràs que preparant diferents, exquisits i, alhora, senzills plats i postres baixaràs les talles que et corresponen

fins a aconseguir el teu pes ideal.

Perquè en una dieta d’aprimament el més important és no passar gana, donar al cos tots els nutrients que necessita per estar en un marge d’equilibri i així evitar mancances afectives relacionades amb l'alimentació.

Cal cuidar i estimar el teu cos amb justícia i responsabilitat. Aprendràs a realitzar les millors combinacions culinàries i dietètiques per aprimar, des d'una perspectiva natural i integral. En aquest taller, essencialment pràctic, també pertocarà comentar els diferents tipus de sobrepès i, per tant, les pautes alimentàries més indicades en cada cas.

El curs de cuina sana, macrobiòtica i natural està obert a totes aquelles persones, amb sobrepès o sense, que desitgen conèixer millor les bases d'una dieta intel·ligent i conscient. Sempre amb ingredients ecològics, vegans, de temporada i, en gran mesura, de proximitat.

T´esperem amb moltes ganes de passar-ho bé, cuinar i aprendre a estar en bona forma amb èxit i seny!

▼ Show More Information

Perill, 4, 17001 Girona, Spain
adress is not specified
03 March , Thursday 18:00