Chakradans Awakening kursus FOF Horsens

Hvordan skal dit 2016 være? Skal det være et år med øget energi og bevidsthed?

Kursus i dansemeditation med 8 mødegange, torsdage fra 19 til 21.30. Vi kommer igennem et chakra hver gang, og afslutter med en integration.
Kurset foregår på FOF aftenskole i Horsens. adressen er Ane Stauningsvej 21, 8700

Horsens.

Pris: 722,-. tilmelding og betaling sker via FOF.

link til tilmelding og info via billetlink.

Datoerne er:
28/1
4/2
11/2
25/2
3/3
10/3
17/3
31/3

Chakradans er en healene rejse igennem din krops energisystem.
Ved hjælp af fri bevægelse, specielt udvalgt musik, og guidet meditation, tager vi en rejse igennem de syv chakra. At danse chakradans er at finde og vække sin personlige energi og heale sin krop.

Alle mennesker har syv store chakra, der påvirker forskellige dele af vores liv og krop. Ved at vække og forene dig med din energi, har du bedre afsæt i din verden og hverdag.

Vi danser i et lysafdæmpet rum, til toner specielt udvalgt til at resonere med aftenens udvalgte chakra. Selve dansen føles som en vågen drøm, og danses med lukkede øjne. Dansen er en rejse ind i dit indre. oplevelserne er dybe og personlige og mange glemte minder og billeder vil blive vækket.

Vi vil lave nogle få korte meditationer, og udtrykker os via mandalaer for at integrere oplevelserne undervejs.

Chakradans er en dans af personlig insigt. Hver dans vil give anledning til at udforske sin personlighed og give nyt materiale til en selvudviklings proces.

Så kom og vær med til forbinde din spiritualitet og fysiske krop, ved at dykke ned i din underbevidsthed og krops energi og potentiale, i trygge og stimulerende omgivelser.

Timerne bliver faciliteret af Camilla Kjeldgaard, der udover at være akkrediteret, certifiseret chakradans facilitator, også er under uddannelse til selvudviklings terapeut og psykoterapeut hos CC Life Academy.

▼ Show More Information

FOF Horsens, Ane Stauningsvej 21, 8700 Horsens
adress is not specified
28 January , Thursday 19:00