Carpark North

En arena-turné og koncerter for tusindvis af fans! Dét er hvad Carpark North kan se tilbage på, når de tager hul på sommeren 2018. Danmarks førende elektro-rockere har med deres fornemmelse for den gode melodi samt et altid medrivende og flot sceneshow opbygget en meget trofast fanskare.

Med det seneste

album Hope, har Carpark North for første gang prøvet kræfter med at skrive tekster på dansk. Om det formidles på dansk eller engelsk, er det stadig med de store følelser udenpå, når sange om tab og afsked leveres. De store følelser er også indbygget i det drive, Carpark North har med sig på scenen. Deres koncerter er højoktane energiudladninger, der rækker ud over de bageste rækker. Derudover har de en lang række af gedigne hits med på setlisten, så forvent lige dele luftguitar og fællessang på titler som Human, Shall We Be Grateful, 32 og ikke mindst signatursangen Transparent and Glasslike.

Carpark North består af Lau Højen (vokal og guitar), Søren Balsner (bas og synth) og Morten Thorhauge (trommer). Sidst de gæstede Plænen var i 2014.

▼ Show More Information

Vesterbrogade 3, 1630 V
København
04 May , Friday 22:00

More Events Nearby

 01 February , Friday
 Copenhagen, Denmark, Copenhagen
 19 January , Saturday
 Portalen, Greve
 25 January , Friday
 Skovshoved Hotel, Charlottenlund
 24 January , Thursday
 Frømandsklubben Nikon, Ishøj
 25 January , Friday
 Portalen, Greve
 02 February , Saturday
 Portalen, Greve
 24 January , Thursday
 Frømandsklubben Nikon, Ishøj
 05 February , Tuesday
 Musik i Diamanten - Det Kgl. Bibliotek, København
 31 January , Thursday
 DR Koncerthuset, København
 01 February , Friday
 Dragon Rises Denmark, Ballerup