Caravana omeniei Craciun 2017

Va invităm ca, pe 17.12.2017, să dăm o mană de ajutor semenilor nostri aflati in pragul saraciei lucii. În acest sens, rugam pe cei care vor sa contribuie, cu ceea ce pot, să putem crea o bucurie și o mică rază de speranță acestor oameni din satele izolate, și în special copiiilor acestor familii. În

postări în event, găsiți imagini relevante din caravenele anterioare.

Concret, puteti contribi cu haine groase, noi sau folosite, si cu bani, în contul afișat mai jos. Din suma stransă noi, membrii echipei impreuna cu cei mai saritori dintre voi, ne vom ocupa sa cumparam alimente de baza, dulciuri si rechizite pentru copii si vom alcatui pachete pentru fiecare familiei. Mașinile cu pachete vor pleca pe 17 decembrie spre satul Reviga, jud. Ialomița și spre cele mai sarace zone din jud. Calarasi. Caravanele anterioare s-au desfășurat la Reviga, jud.Ialomița și Miheșu de campie (jud. Mureș), unde o atenție deosebită a fost acordată unui veteran de război, în varsta de 102, care traia într-o sărăcie lucie. Locul pentru colectarea hainelor va fi comunicat ulterior. Vă rugăm ca, hainele uzate, sa fie predate curate. Nu predați accesorii și obiecte pe care acești oameni nu le pot folosi. In situatia in care cunoasteti cazuri speciale, aflate in alta locatie fata de cele specificate de noi, va rugam sa ne comunicati in privat si vom incerca sa ajungem si la ei. Din pacate, nu putem ajunge la toti, dar putin cate putin si pas cu pas, impreuna putem readuce in prim plan, omenia. In functie de volumul adunat si fortele de ajutor care ni se vor alatura dintre voi, vom putea sa facem cat mai multe familii nevoiase, din satele izolate, sa zambeasca si sa simta ca nu au fost uitati.

Puteti trimite donatiile in lei, in contul RO50INGB0000999906807083 - titular Costache Marius- cu mentiunea la detalii, nume prenume + donatie craciun. Se poate dona si cash, prin stabilirea unei intalniri la numerele de telefon 0726 207 787 Marius Costache si 0732 497 238 Simion Tudor Ionut. Banii se colecteaza pana vineri, 15 decembrie, iar cumparaturile si pregatirea pachetelor vor fi facute sambata 16 decembrie.

▼ Show More Information


Bucharest
17 December , Sunday 09:00

More Events Nearby