Caravana omeniei Craciun 2017

Va invităm ca, pe 17.12.2017, să dăm o mană de ajutor semenilor nostri aflati in pragul saraciei lucii. În acest sens, rugam pe cei care vor sa contribuie, cu ceea ce pot, să putem crea o bucurie și o mică rază de speranță acestor oameni din satele izolate, și în special copiiilor acestor familii. În

postări în event, găsiți imagini relevante din caravenele anterioare.

Concret, puteti contribi cu haine groase, noi sau folosite, si cu bani, în contul afișat mai jos. Din suma stransă noi, membrii echipei impreuna cu cei mai saritori dintre voi, ne vom ocupa sa cumparam alimente de baza, dulciuri si rechizite pentru copii si vom alcatui pachete pentru fiecare familiei. Mașinile cu pachete vor pleca pe 17 decembrie spre satul Reviga, jud. Ialomița și spre cele mai sarace zone din jud. Calarasi. Caravanele anterioare s-au desfășurat la Reviga, jud.Ialomița și Miheșu de campie (jud. Mureș), unde o atenție deosebită a fost acordată unui veteran de război, în varsta de 102, care traia într-o sărăcie lucie. Locul pentru colectarea hainelor va fi comunicat ulterior. Vă rugăm ca, hainele uzate, sa fie predate curate. Nu predați accesorii și obiecte pe care acești oameni nu le pot folosi. In situatia in care cunoasteti cazuri speciale, aflate in alta locatie fata de cele specificate de noi, va rugam sa ne comunicati in privat si vom incerca sa ajungem si la ei. Din pacate, nu putem ajunge la toti, dar putin cate putin si pas cu pas, impreuna putem readuce in prim plan, omenia. In functie de volumul adunat si fortele de ajutor care ni se vor alatura dintre voi, vom putea sa facem cat mai multe familii nevoiase, din satele izolate, sa zambeasca si sa simta ca nu au fost uitati.

Puteti trimite donatiile in lei, in contul RO50INGB0000999906807083 - titular Costache Marius- cu mentiunea la detalii, nume prenume + donatie craciun. Se poate dona si cash, prin stabilirea unei intalniri la numerele de telefon 0726 207 787 Marius Costache si 0732 497 238 Simion Tudor Ionut. Banii se colecteaza pana vineri, 15 decembrie, iar cumparaturile si pregatirea pachetelor vor fi facute sambata 16 decembrie.

▼ Show More Information


Bucharest
17 December , Sunday 09:00

More Events Nearby

 14 July , Saturday
 Academia Titi Aur - ATA, Cocani
 28 June , Thursday
 Departamentul pentru Pregătirea Personalului Didactic - DPPD Ploiești, Ploiesti
 29 June , Friday
 ST Studies, Ploiesti
 02 July , Monday
 Facultatea de Științe Economice UPG Ploiești, Ploiesti
 05 July , Thursday
 Facultatea de Științe Economice UPG Ploiești, Ploiesti
 20 July , Friday
 Facultatea de Științe Economice UPG Ploiești, Ploiesti
 29 June , Friday
 Dana Lex Tour, Ploiesti
 13 July , Friday
 Dana Lex Tour, Ploiesti
 18 July , Wednesday
 Anticaffe New Experience, Ploiesti
 25 June , Monday
 Dana Lex Tour, Ploiesti
 10 July , Tuesday
 Facultatea de Științe Economice UPG Ploiești, Ploiesti
 23 June , Saturday
 Fundatia Snagov, Snagov
 24 June , Sunday
 Fundatia Snagov, Snagov
 14 July , Saturday
 Puchenii Mari, Prahova,
 08 July , Sunday
 Charmant Voyage, Ploiesti
 28 June , Thursday
 Filarmonica Paul Constantinescu - Ploiesti, Ploiesti