Cacao & Tobacco ceremonie in Bonheiden

Bij de inhuldiging van een nieuwe plek hoort een cacao ceremonie. Dit weekend geven we een opening of the heart transformatieweekend op deze nieuwe plek met aansluitend een cacao-ceremonie op zondag. Iedereen is van harte welkom in Bonheiden. We richten onze intenties op de 'witte pijl', het neerzetten,

het doen, het handelen. Welke dromen wil jij graag in de aarde zetten en laten ontkiemen. Tijd om uit ons 'kot' te komen!

Al een hele tijd zetten we met 'The White Arrow' een zeer unieke vorm van Cacao ceremonies neer. Grote healingsrondes, dansen, zingen en samen genieten van het leven onder het alziend oog van Maestro Cacao en Maostro Tobacco.

Daar de Cacao een echte hartopener is, kunnen we ons sneller en makkelijker verbinden met het geheel, met de ander, met de wereld. Tijdens het drinken van de Rauwe Cacao wordt er samen vooral veel gezongen en gedanst. Jouw stroming voelen doorheen je zintuigen, de ander voelen in dankbaarheid, liefde voor jezelf doorheen je hart naar buiten laten vloeien en zingen, dansen en delen, voor de hele wereld. De cacao brengt dankbaarheid in je wezen voor wie je bent , het brengt de speelsheid en simpliciteit van de dingen naar boven

Rauwe cacao heeft een ander bewerkingsproces; de bonen worden gedroogd op een lage temperatuur en tot poeder gemalen, in kleine stukjes gebroken (cacaonibs) of heel gebruikt. Door de bonen niet bloot te stellen aan hoge temperaturen blijven de natuurlijke stoffen in hoge concentraties bewaard, wat veel voordeel voor de gezondheid oplevert, zowel op fysiek als op emotioneel en spiritueel gebied. Rauwe cacao opent het hart.
Wij gebruiken uitsluitend de criollo cacaobonen uit Peru omwille van de bijzonder hoge kwaliteit. Deze cacaoboon is bekend als de "Koningin der cacao's" door haar superieure kwaliteit.

Cacao als een multidimensioneel partner en facilitator voor creatieve, spirituele, of ceremoniële doeleinden .... Chocolade brengt de deur, maar ze duwt je er niet doorheen.
Met zachtheid en liefde voor jezelf en het grotere geheel werkt de cacao in op jouw zintuigen en je hart.

Locatie: Bonheiden
Prijs: 30€
Meer info: http://www.thewhitearrow.eu/cacao-ceremonie/4592600419
Inschrijven noodzakelijk via info@thewhitearrow.eu

▼ Show More Information

Hendrik Consciencelaan 32, 2820
Bonheiden
18 February , Sunday 14:00

More Events Nearby

 02 February , Saturday
 Het Depot, Leuven
 26 January , Saturday
 Salons de Schepper, Rupelmonde
 01 February , Friday
 Het Depot, Leuven
 16 February , Saturday
 Chiro Noorderwijk, Herentals
 31 January , Thursday
 Het Depot, Leuven
 09 February , Saturday
 Koningin Elisabethzaal, Antwerp