Bryan Adams 1.5.2018 - Helsingin Jäähalli

LIPUT NYT MYYNNISSÄ: https://www.lippu.fi/bryanadams

Bryan Adams konsertoimaan Helsingin Jäähalliin toukokuussa!

Yli 65 miljoonaa albumia ympäri maailman myynyt laulaja-kitaristi Bryan Adams saapuu konsertoimaan Suomeen ensi keväänä. Tämän kanadalaissyntyisen artistin Get Up -kiertue nähdään Helsingin

Jäähallissa tiistaina 1. toukokuuta 2018. Liput maksavat alkaen 55 euroa, ja niiden myynti alkaa Lippupisteessä maanantaina 9. lokakuuta.

Adamsin ura on täynnä hittejä, joista Helsingissäkin kuullaan mm. Summer of 69, Heaven, Everything I Do (I Do It For You), Cuts Like A Knife ja Please Forgive Me.

Bryan Adams syntyi vuonna 1959 Kanadan Ontariossa. Hän nousi suureen suosioon Pohjois-Amerikassa 1983 julkaistun Cuts Like a Knife -albumin myötä. Todelliseen maailmanmaineeseen hän pääsi vuotta myöhemmin julkaistun Reckless-albuminsa jälkeen.

Adams on voittanut lukuisia palkintoja ja saanut suuren määrän erilaisia tunnustuksia. Vuonna 1992 hänelle myönnettiin Grammy-palkinto ja hän on myös ollut viidesti Golden Globe - ja kolmesti Oscar-ehdokkaana lauluistaan.

Hyväntekeväisyyttä Bryan Adams harjoittaa vuonna 2006 perustamansa nimeään kantavan säätiön kautta. The Bryan Adams Foundation auttaa parantamaan ihmisen elinolosuhteita ja keskittyy erityisesti koulutuksen kehittämiseen ja koulunkäynnin mahdollisuuksien parantamiseen.

Adamsin tuorein studioalbumi on vuodelta 2015. Tämän Get Up -albumin tuottajana toimi ELO-yhtyeen keulahahmo Jeff Lynne. Adams on paitsi muusikko myös ansioiltaan tunnustettu valokuvaaja. Hänen kuviaan on julkaistu lukuisissa aikakaus- ja sanomalehdissä sekä eri tuotteiden mainoskampanjoissa ympäri maailman.

Bryan Adams Helsingin Jäähallissa tiistaina 1. toukokuuta 2018. Liput Lippupisteestä alkaen 55 euroa. Myynnissä on myös rajallinen määrä VIP-illallispaketteja alkaen xx euroa.

Bryan Adams internetissä: www.bryanadams.com/
Konsertin järjestäjä: RL Concerts, www.rle.fi

VIP TARJOILU / PETOKLUBI

- Vihersalaattia & sitrusvinaigrettea (L,G)
- Kasvis wrap-paloja (L)
- Papuja, paprikaa ja kesäkurpitsaa
- Marinoitua fenkolia ja herneenversosalaattia, sekä currysmetanaa
(L,G)
- Mini tacot (L)
-broilerinfileetä , vihreää salsaa, salaattia, punasipulia ja creme
fraichea pehmeän tortillakuoren sisällä
- Thai-nuudelisalaattia & tuoreita hedelmiä (L,G)

VIP TARJOILU / MARIO'S

- Salaatti ”Cucina” (L,G)
-Napolin salamia, oliiveja, aurinkokuivattuja tomaatteja ja herkkusieniä, sekä rapeaa salaattia
- Maissikanaa saltimbocca (L,G)
-Parmankinkkuun ja salviaan käärittyä maissikanaa & punaviinikastiketta
-parmesanrisottoa
Keittiömestarin appelsiini- valkosuklaakakkua

▼ Show More Information

, 00250
Helsinki
01 May , Tuesday 21:00

More Events Nearby

 09 February , Saturday
 Virgin Oil Co. Helsinki, Helsinki