BRUXELI DHE BE-JA RAN VIKTIME E GERQIS SIKUR MOS TE KISHIN NJOHUR HISTORIN PLAKA E STAMBOLLIT E SHITI HONGER KONSTADINOPOLIN ME 1DHEMB !

Gerqija nje fuqi uji pa fund e falimentuar ne emer borgjeve e shiti Gerqin dhe 300 ishuj gjysmen do ta blejn miljarderet turq gjysma tjeter eshte toke

ilire pellezge qe pes mije vjet me banore cam dhe shqiptar mbi 4 miljon banor Cameri po afrohet dita e bashkimit me Shqiperin ilire....

▼ Show More Information

adress is not specified
28 November , Sunday 00:00