Bistra Adventure 2018

Планински авантури со велосипедски тури, планинарење и трчање на Бистра со старт од Тресонче.

Деталите ќе бидат објавени наскоро...

▼ Show More Information


Tresonce
02 September , Sunday 08:00

More Events Nearby

 20 April , Friday
 Debar, Republic of Macedonia, Debar
 09 April , Monday
 Debar Municipality, Republic of Macedonia,
 24 March , Saturday
 Dibra, Republic of Macedonia, Dibra