BISTANDSFEST - Learnmark ft. De Danske Hyrder + Vennebilletter - ΔΠΣ

BILLETTER: https://www.hivebeat.com/e/3263

Hey du der?

Er du også træt af at knokle røven ud af bukserne i Kvickly, til en proletarløn du personligt ville have det ringe med at tilbyde .. øhh .. en eller anden der er fattig, og som selv den lille pige med svovlstikkerne ville grine af? Hader du at

arbejde, vil du egentlig helst bare have en lur, og går du primært i skole for at score den fede SU? Så har ΔΠΣ løsningen til dig: Kom til bistandsfest på Learnmark d. 22. Januar.

De Danske Hyrder kommer, så hvis du kan få godskrevet fravær fra dit AA-møde, eller rykket din samtale på borgerservice, burde du også komme.

OBS* - Til de af jer der af uransagelige årsager formår at misforstå konceptet - Nej, det er ikke er reelt krav at du skal være på bistand, for at du kan komme. Så fik vi vidst det på plads.

Fordi at vi kender the struggle ved at være på bistand, har vi gjort jer den tjeneste at sætte billetpriserne til sølle 60 kr.
(Billigere end en kasse DP) - Det var så lidt.
Billetten fra festen giver fri entré på Mad Americans efterfølgende. (ps. du skal naturligvis være 18 eller derover).

De kan købes på et link nær dig, lige her: (det her er ikke et link endnu, men det kommer snart hombrero).
Garderoben kan du i den forbindelse benytte for netop det du får for at pante din morgenmad - 20 kr.

Elevbilletter kan købes af Learnmark-elever på Stadionsvej, mens vennebilletter kan købes af de der er så heldige at have en ven derfra.

Vi er udmærket klar over at i anser det at drikke andet end DP som blasfemisk, modbydeligt og umenneskeligt, men i må leve med det her:

MOKAI, CULTSHAKERS & BREEZERS:
Pr. stk. 25,- 5 stk. 100,-

TUBORG & CARLSBERG:
Pr. stk. 20,-6 stk. 100,-

Betaling kan foretages gennem kontanter og mobilepay. Nej, vi accepterer ikke hverken pantkuponer, rykkere eller inkassovarsler som gyldig betaling. Prøv i Netto.

Dig og dine hombres kan komme ind fra 20:00 - 20:45, og så må i blive der til kl. 01:00. I skal selvfølgelig have studiekort og billet med, men det ved i jo. Denne gang er der dog sat en begrænsning på 600 billetter, og der vil ikke blive solgt billetter i døren.

Billetterne kommer til at koste 60 kr. for dig og din ven,

Et sted hvor vi dog ikke sparer, og tværtimod nærmest er gavmilde overforjer er bag pulten, hvor DJ Zacho kommer til at stå. Det kommer til at lyde godt.

Farvel zez
ΔΠΣ

▼ Show More Information

Stadionsvej 2, 8700
Horsens
22 January , Friday 20:00

More Events Nearby