Bier fest Bredebro

Tønder LU har fået et bord til Bierfesten i Bredebro d. 27. februar 2016 – hvilket vil sige at vi må holde min egen fest i festen. Jeg har kun 22 pladser ved mit bord = 22 mand. – og, jeg lovede dig / jer en brag af en Bierfest – 7 timer non stop.

Vi kan kun reservere bordet indtil d. 2/10-15 så derfor

værd hurtig til at tilmelde jer.

Det er lykkedes at få Europas eneste Non Stop Live & Show band til Bredebro på deres Bierfest Tour 2016 hvor de besøger over 48 byer i Danmark. Og, det er kun ved hjælp af gode kontakter at arrangementet kommer til Bredebro.

For medlemmer 200,-
For kun 325,- kr.

For de penge for i:

* En Tysk Oktoberfest blandet med Bierfest i Østrig og hælder en god gang afterskiing party fra Østrig oveni =Top Seven Bierfest.

* Opleve et orkester som spiller non stop i 7 timer med musik og show.

* De første 3 timer med populær tysk musik med øl og bægerklang samt højlydt fællessang - herefter spilles populær dansemusik alle kan danse til.

* Menu er - Snitzel mit alles – brasede kartofler / ærter og det gode tilbehør – og, der er rigelig.

* Der er tale om en temafest – og de som har lyst til at komme udklædt, har vore idrætsforening truffet aftale med Danmarks største importør af tematøj GAG – Gag & Gimmik i vejle – http://gag.dk/tyrol-og-oktoberfest-79– hvis du handler online vil du derfor få 10 % rabat på dit indkøb.
Du skal bruge følgende indkøbskode – som indsættes i emne feltet ved afslutning af dit køb – indkøbskode er“ BF 27.02.16 Bredebro “ – udklædning er ikke et must – men det vil give den perfekte stemning og fest.

Husk rabatten får kun ved at handle online, man får ikke 10 % ved handel i butikken i Vejle – husk det.


– men, de som købte billet i år, får tilbudt samme stol næste år – som tak fordi de støttede op omkring projektet, men du har kort tid til at beslutte dig da mange har allerede efterspurgt billetter efter denne fest – så skynd dig.


Tilmelding til Klaus Nissen senest. d. 30/9-15
tlf. 24665128.

MVH Tønder LU.

▼ Show More Information

adress is not specified
27 February , Saturday 13:00