Bergstøfestival Mongol Rally edition

Kjære venner!

Det er nå en etablert tradisjon at venner og familie samles på Bergstø for den mye omtalte Bergstøfestivalen som avholdes annethvert år.

Selvfølgelig vil årets utgave bli enda mer spektakulær enn i forfjor! I år vil festivalen ha et Mongol Rally tema. Kasper og Line skal kjøre en

liten bil fra Nord-Norge til Mongolia. De samler inn penger til Cool Earth som jobber for å bevare regnskogen, og Raftostiftelsen som jobber for menneskerettigheter. Vi vil lodde ut gøye greier til inntekt for vedledigheten.

Den lille bilen vil være til stede under festivalen, sånn at du kan le av ideen og tenke for deg selv at dette kommer aldri til å gå.

Som alltid vil det være masse kulturelle og ukulturelle innslag fra scenen. Vi vil fortelle om turen, og DET VIL BLI OVERASKELSER.

Alle oppfordres til å synge en sang, lese et dikt, blåse i blokkfløyta, turne, danse, sitere vers fra Koranen, sjonglere, blåse flammer eller gjøre andre triks du kan.

Ta med det du vil spise og drikke. Husk å vær varsom når det gjelder alkoholen, du vil ikke risikere å gå tom!

Nytt av året er at vi setter opp en camp i hagen, sånn at dere som ikke kommer fra byen har et sted å sove.

Hvis du kan komme kommenter din favorittfrukt på eventen! Hvis du vil ta med deg en venn, en mor eller en tinderdate er det fint om du gir beskjed.

▼ Show More Information


Lillesand
23 June , Saturday 18:00

More Events Nearby