Bal Caritabil Bănuț pentru Suflețel

Extrem de încântați că reușim să dăm an de an viață acestui proiect, în 2017 aniversăm ediția cu numărul XV a proiectului cu cea mai îndelungată tradiție în cadrul Rotaract Club Baia Mare.

A XV-a ediție Bănuț pentru Suflețel introduce o noutate în formatul evenimentului, și anume organizarea acestuia

sub forma unui bal caritabil cu strângere de fonduri. Începând cu acest an, scopul acestui proiect va fi menținut de la o ediție la alta și va consta în renovarea și igienizarea caselor de tip familial din Baia Mare. Ne propunem să consacrăm această inițiativă și să reușim să marcăm pozitiv soarta a cât mai multor copii instituționalizați, inspirând totodată și alți actori spre a demara astfel de inițiative.

Într-un decor magic, specific iernii, balul caritabil Banuț pentru Suflețel 2017 va avea loc în data de 16 decembrie, începând cu ora 17:00, la Restaurant La Fontana. Fondurile strânse în urma acestui eveniment vor fi direcționate spre renovarea și igienizarea Casei de Tip Familial nr. 44 din Baia Mare. Ne luăm angajamentul în fața celor care ne vor fi alături că le vom oferi o seară plină de surprize, încărcată de emoție, dar și de voie bună, și toate acestea pentru a susține o cauză deja devenită tradiție pentru noi.

Participarea la eveniment va fi posibilă sub forma unei donații în valoare de 150 RON.

▼ Show More Information

str. Closca nr. 11, 430335
Baia Mare
16 December , Saturday 17:00

More Events Nearby