BACHATA & SALSA SPECIAL WEEKEND @ RIJEKA

Nakon ogromnih količina francuske salate i kolača došlo je vrijeme da to i potrošimo, a kako bolje nego s radionicama Bachate i Salse sa našim kolegama iz Splita.

PC Mimbao u suradnji sa Salsa Studio Split te East Side Salsa organizira nezaboravni SPECIAL WEEKEND na kojem ćete imati priliku učiti od

odličnih instruktora te vrhunskih Social dance plesača.

Uz radionice će također navečer biti i već legendaran Sensual & Salsa party u Terminalu 7 koji će nas držati aktivnim sve do 3 sata (ako se potrudimo i do 4 ;) ).

Program radionica:
* 3 sata radionica Bachate u subotu (23.1.2016.)
*** SENSUAL & SALSA PARTY @ TERMINAL 7 ***
* 3 sata radionica Salse u nedjelju (24.1.2016.)

Sve radionice će biti srednjeg do naprednog nivoa te se očekuje neko predznanje u istim.

Raspored radionica COMING SOON!

Cijena WEEKENDA: 130kn za svih 6 sati radionica + Salsa party.

PRIJAVA I PLAĆANJE se vrši unaprijed te zadnji dan prijave je 21.01.2016. (ČETVRTAK).

Prijave se vrše na sljedećem linku:
http://goo.gl/forms/s2Ue6C50tv

Ukoliko se ne prijavi dovoljan broj ljudi, organizator zadržava pravo da otkaže event, tako da ne čekajte zadnji čas ;)

Tko su naši instruktori? ;)

Jerko & Maja

Jerko i Maja započeli su svoju plesnu karijeru 2012. godine nastupom na otvaranju 1st Dalmatia Summer Festivala kada su svojim plesom oduševili publiku. Od 2013. do danas djeluju kao instruktori u Salsa Studiu Split, a znanje prenose i na raznim festivalima poput Sensual Dance Explosion Festivala (2013.), Summer Salsa Festival (2014) te Salsa Split Silvester Nights (2016).
Njihov talent i stil prepoznat je i tražen pa tijekom navedenog perioda intenzivno prenose svoje plesno znanje u Splitu, Šibeniku i Zadru. Njihova ljubav prema plesu, ali i stručni i profesionalni pristup radu rezultiraju širenjem sensualne bachate i stvaranju brojnih zaljubljenika u ovaj ples. Može se reći kako su tijekom vremena Jerko i Maja sa svojim senzualnim stilom postali ikone senzualne bachate u Dalmaciji.

Njihova stranica:
https://www.facebook.com/bachata.majaijerko/?fref=ts

Jure & Tea

Jedan od najperspektivnijih plesnih parova na ovom području i istinski zaljubljenici u ples. Na plesnom plijene pažnju svojim istančanim osjećajem za glazbu, ali i svojim seksipilom. Jure i Tea sudjeluju i odnose nagrade na državnim i međunarodnim Salsa natjecanjima, a svoje vještine i plesno znanje sa velikom dozom ljubavi i strpljenja prenosi na svoje polaznike u PSK East Side Salsa. U 2015. povodom Svjetskog dana plesa organiziraju International Dance Day u sklopu kojeg održavaju radionice u Šibeniku, Zadru i Zagrebu. Svoje plesne vještine unaprijeđuju redovitim odlascima na festivale u zemlji i inozemstvu, tako da ih često možete susresti na plesnim podijima u Milanu, Beču, Rovinju, Ljubljani,…. a ako ih sretnete ne zaboravite zamoliti za ples jer to je nešto što se ne propušta ;)

▼ Show More Information


Rijeka
23 January , Saturday 15:00

More Events Nearby

 26 October , Friday
 Automotodrom Grobnik, Grobnik
 15 November , Thursday
 Abbazia, Croatia, Opatija