Az Emlékezés Fája önismereti és spirituális társasjáték, Siófok

Az Emlékezés Fája egy olyan önismereti és spirituális társasjáték, ami, játékosan és könnyedén mutat irányvonalakat a fejlődéshez. A játék hozzájárul a régi, személyiségedet már nem szolgáló sémák elengedéséhez és az új, előrevivő minták befogadásához, energiáinak lehorgonyozásához. A játékban történő

részvételhez előképzettség nem szükséges, elegendő az a tiszta szándék, hogy szívesen tekintünk önmagunkba és képesek vagyunk másokra is tekintettel, akár együtt is építeni egymást. A foglalkozások minden esetben képzett játékvezetővel zajlanak, aki könnyedén segít végigmenni a résztvevőknek a játék folyamatain.

Az Emlékezés Fája fő szempontnak tekinti az együttműködés és a megengedés erényeit, ezért nincsenek kötelezően előírt feladatok vagy kérdések, csupán Rajtad múlik, mennyire engeded bele magadat az aktuális változások áramlataiba. A játék végén hozzájutsz egy közösen megalkotott, személyre szabott mantrához, aminek alkalmazása segíthet az aktuálisan foglalkoztató élethelyzeted előrevivésében.

A játék különböző témakörök alapján gyűjtött kártyacsomagok segítségével teszi lehetővé önmagunk és/vagy aktuális élethelyzetünk megértését és továbbgondolását (minden játékoshoz egyénre szabottan érkezik a témaválasztás). Ennek hatására a játék szinte észrevétlenül, finoman tanít.

Ha szeretnél játékosan, könnyedén, mégis mélyrehatóan önmagadra és az életedre tekinteni, ha nyitott vagy a változásra és mások megismerésére, akkor szeretettel várunk a következő alkalmon.

Időpont: 2018. január 31, szerda 17:45 és 21:30 óra között

Helyszín: Siófok-Kiliti

Részvételi díj: 3.500 Ft/fő

A játékosok létszáma 4 főben korlátozott, ezért mihamarabb jelentkezz az info@thetaesgrafologia.hu vagy a 0630-4358612 elérhetőségek valamelyikén.

További részletes leírást találsz a játékról az alábbi weboldalon: http://thetaesgrafologia.hu/az-emlekezes-faja/

Szeretettel várlak:
Huszágh-Winkler Móni
Az Emlékezés Fája játékvezetője
Metafizikai tréner és speciális életvezetési tanácsadó
Theta Healing tanár és konzulens

▼ Show More Information

Vadvirág utca, 8600
31 January , Wednesday 17:45

More Events Nearby