AURORA - Bergenhus festning

Aurora gjør sin største konsert noen gang på Bergenhus festning!
I forbindelse med lanseringen av det etterlengtede debutalbumet til Aurora, setter hun opp sin egen konsert på Bastionen ved Bergenhus festning 18. august neste år.

Noen artister er født til å være stjerne. Supertalentet Aurora har vært

nettopp det helt siden hun første gang satte seg ned ved pianoet hjemme på Os. Det er i alle fall ingen tvil om at hun har fått noen gaver som ikke kan kjøpes for penger, eller læres i øvingslokalet. Fra hun tok sine første forsiktige skritt ut på scenen, har anmelderne vært over seg av begeistring. Da hun opptrådte på Bylarm første gang i 2014, formelig haglet det med seksere fra hovedstadspressen. Hør bare:

Å sammenligne noen med Susanne Sundfør er så klart dårlig gjort for alle parter (og sjelden særlig dekkende), men når man hører Aksnes' nydelige vokalarbeid og melodilinjer i «Runaway» er det vanskelig å unngå assosiasjonen. Før anmelder konkluderte med at det ikke skulle vært lov å ha en slik stemme når man bare er 17 år.

VG var like rause med karakteren og delte ut sin gylne sekser under overskriften "Til å bli Lykke Li av" og avslutter med følgende panegyriske linje: Så befriende. Så fabelaktig. Så stjerneklart.

Euforien har ikke avtatt med tiden. Selv om det bare er to knappe to år siden hun konsertdebuterte, har det skjedd enormt mye i Auroras artistkarriere. Hun har turnert i USA og Europa, fått besøk av verdensstjernen Katy Perry backstage - Perry twitret endog sin kjærlighet for det norske pophåpet til sine drøyt 30 millioner følgere, i tillegg har låtene «Runaway», «Under the Stars», «Awakening» og «Running With the Wolves» har gått sin seiersgang på radio. Norgesturneen hennes denne høsten har vært smekk utsolgt over hele fjøla, noe som har resultert i ekstrakonserter både i Bergen og Stavanger.

Nylig spilte Aurora inn sin egen versjon av Oasis-låten «Half The World Away» som brukes i det britiske varehuset John Lewis førjulskampanje. Låten er i skrivende stund streamet over 17 millioner ganger bare på Youtube. Aurora er med andre ord godt på vei til å skaffe seg en internasjonal karriere. Det er bare noe av det som har skjedd så langt.

Neste år kommer det etterlengtede debutalbumet til Aurora. Det skal krones med en storslagen utekonsert på Bastionen ved Bergenhus. Torsdag 18. august kan du se Aurora med band i fantastiske omgivelser. Denne og et besøk i Oseana blir hennes eneste konserter i Hordaland neste vår og sommer. Det blir garantert en merkedag for artist og publikum.

▼ Show More Information

Bastionen, Bergenhus Festning
adress is not specified
18 August , Thursday 19:00