Aura | Musikhuset

Aura besøgte Musikhuset på sin første landsdækkende turné i seks år og vender nu allerede tilbage til ny intim-turné til september!

Musikhuset var blandt 15 danske og 4 tyske spillesteder der blev indtaget i de kolde januar-februar måneder til enestående anmeldelser og stor begejstring blandt AURAs

dedikerede fanbase. Derfor er det med stor glæde at kunne offentliggøre en kompakt uge til september bestående af fem eksklusive steder, som tilsammen vil danne den perfekte ramme for en unik og personlig koncertoplevelse - og her er Musikhuset naturligvis igen i blandt!

I sommeren 2017 udsendte AURA sit længeventede tredje album 'Cant' Steal the Music' som bl.a. kastede ”Love Somebody”, ”You Got Wings” og titelnummeret ”Can’t Steal the Music” af sig. De 11 numre på albummet kalder hun for sit hidtil mest personlige:

»Sangene på mit 3. album er som en kanalisering af en masse ting, jeg har oplevet og overlevet, og som er vigtige for mig at udtrykke. 'Can't Steal the Music' er et album, hvor musikken både bærer præg af det dybe væsen, som bor i mig og samtidig reflekterer min unge alder og min glæde ved gode popsange«, siger Aura.

AURA har skrevet og sunget sine egne sange, siden hun var barn. Hun har tidligere hittet stort med numre som 'I Will Love You Monday' og 'Geronimo', 'Song for Sophie’ og 'Friends' i Danmark, og resten af Europa bl.a. Tyskland hvor hun som den første dansker nogensinde har ligget nr. 1 på hitlisterne med 2 udgivelser.

Hun albumdebuterede med 'Columbine' i 2008. For det album modtog hun en Danish Music Award for årets bedste popudgivelse. I 2011 udkom hendes andet album 'Before the Dinosaurs', og året efter blev hun Årets kvindelige kunstner ved Danish Music Awards. I tillæg modtog hun i 2012 prisen for 'Årets danske hit' for 'Geronimo' ved Danish Music Awards i 2012.

Det er med dette album, arsenalet af det store bagkatalog samt et forløb af kommende singler, at AURA vil vende tilbage til Aarhus.

Arrangør: Musikhuset

https://musikhusetaarhus.dk/arrangementer/aura-1/

▼ Show More Information

Thomas Jensens Allé 2, 8000
Aarhus
28 September , Friday 20:00

More Events Nearby

 14 December , Friday
 VoxHall, Aarhus