Atheist Rap u Circusu

STIŽU NAM ATHEISTIIII!!!
Dragi naši Circusanti, s ponosom vam predstavljamo kultne Atheiste!!! U četvtak, 22.02. točno u 22:00.
Prije njih, u 21:00 će vas zagrijati sjajni autorski Magul iz Šibenika, a nakon njih deeerneeek! KARTE LIMITIRANE: 40 kn

Pa, eto; ako postoje neki mlađi koji ne znaju ko su

Atheisti, evo malo više info:
Punk-rock grupacija ATHEIST RAP je osnovana davne 1989. godine u Novom Sadu. Punu afirmaciju su doživjeli već debi albumom "Maori i Crni Gonzales" (1993). Fanzinaškim i poluprivatnim kanalima album nalazi put i do slušatelja na prostorima koji tada koncertno nisu bili dostupni bendu, a pjesma "Wartburg limuzina" ih dovozi na vrh svih top lista na kojima je bila emitirana.
Od samoga početka svog rada bili su izrazito anti-ratno nastrojeni, a danas se ustrajno bore protiv mržnje i zaglupljivanja.
Sarkastični humor i kritički odnos prema društvu je univerzalno potreban i primjenjiv na ovim prostorima, tako da Atheist Rap već godinama unazad puni klubove po regiji.
Svirali su proteklih godina sve veće i značajnije festivale na ovim prostorima: EXIT - main stage, INmusic Zagreb - main stage, Belgrade Calling 2013, Beerfest Belgrade, Dirty Old Festival, Viva La Pola, Vrlo dobar festival Sarajevo, Pivolend -Skopje, Lake fest Nikšić, Lastovo - otok glazbe, Ritam Evrope, Opatijske Barufe, Petkotina - Buzet, Koncert godine i mnoge druge) , a pozornicu su dijelili i sa bendovima kao što su NOFX, Bad Religion, Buzzcocks, Die Toten Hosen, Nomeansno, PTTB, Cock Sparrer, The Exploited, Green Day...
Nakon više od 28 godina stvaralaštva uz koje su odrastale mnoge generacije članovi Atheist Rapa ne posustaju. Naprotiv, koncertno su izuzetno aktivni, samo tijekom prošle 2017. godine odsvirali su preko 40 koncerata.
Tijekom ljeta 2011. ATHEIST RAP su nastupili u kultnom klubu Barfly u Camdenu (London, UK) i na Rebellion festivalu u Blackpoolu , koji je protekao u obilježavanju jubileja 35 godina postojanja punk pokreta u Britaniji i svijetu.
Članovi Atheist Rapa su akteri srpsko-kanadskog dokumentarnog filma "SLAUGHTER NICK FOR PRESIDENT" (Slotera Nika za predsjednika) koji je osvojio nagradu za najbolji dokumentarni film na 10. ZAGREB FILM FESTIVALU 2012. godine .
Do sada iza sebe imaju 6 studijskih albuma, 1 best of album, DVD live izdanje i album izdan uz monografiju objavljenu povodom 20 godina postojanja benda.
Atheist Rap nastupa u sastavu: Vladimir Radusinović - Radule (gitara i vokal), Aleksandar Popov - dr Pop (vokal), Aleksandar Milovanov - Atzke (bubnjevi), Zoran Lekić - Leki (bas gitara)

NEW CIRCUS, NEW ADVENTURES!

▼ Show More Information

Spinčićeva 2B, 21000
Split
22 February , Thursday 21:00

More Events Nearby

 29 December , Saturday
 Salsa Split Silvester Nights - NYE Celebration Croatia, Split