Årsmöte 2016 Växjö Musikförening

Ett nytt år, ett nytt årsmöte.

Vid varje årsskifte har Växjö Musikförening sitt årsmöte. På ett årsmöte väljer man ny styrelse, godkänner föregående verksamhetsår och behandlar möjliga motioner. Även om man inte har varit medlem sedan tidigare kan man börja året med att sitta med på vårt möte. De som

varit aktiva men kanske glömt att betala medlemsavgiften (10 kronor) kan göra det innan årsmötet och har då rösträtt på mötet.

Om man vill skicka in motioner till föreningen bör man göra det senast den 24/1 -2016. Förslag/motioner kan skickas in till vaxjomusikforening@gmail.com. Stadgar och liknande skickas gärna ut vid förfrågan men finns även i Växjö Musikförningens anteckningar.

Är du intresserad av att vara med i styrelsen? Skriv ett mejl till vaxjomusikforening@gmail.com och berätta lite om dig själv, vilken plats eller vilka platser du söker och varför du skulle passa bra.

De poster som finns i den nuvarande styrelse är beskrivna nedan, men med ny styrelse finns alltid rum för ändringar.

Boknings/bandansvarig: Bokar band och lokal för givet event, är kontaktperson från föreningens sida med de band som ska spela och med de som sköter lokalen.

Marknadsföringsansvarig: Ser till att evenemang som föreningen anordnar sprids på olika medier, är även ansvarig för att affischer eller liknande görs inför varje spelning. Ifall det bestäms på ett styrelse- eller verksamhetsmöte att föreningen på andra sätt ska marknadsföra sig är det denna person som är ansvarig för detta.

Ordförande: Fördelar ordet på sammanträden. Har huvudanvsaret för att beslut som styrelsen tagit blir genomförda. Har insikt i alla delar av föreningen.

Medlemsansvarig: Ansvarar för att uppgifter på medlemmar försvars korrekt och rapporteras till föreningens samarbetsorganisationer.

Kassör: är tillsammans med ordförande föreningens firmatecknare och hanterar alla föreningens betalningar och bidragssökande.

Sekreterare: Antecknar det som bestäms på mötet och ser till så att dessa blir underskrivna av justeraren. Protokollen ska även vara tillgängliga till de som frågar efter dem.

Suppleanter: Ifall någon av de ordinarie styrelsemedlemmarna inte kan medverka på ett styrelsemötet så ersätts denna av en suppleant.

Välkomna till starten av ännu ett härligt verksamhetsår!

▼ Show More Information

Kronobergsgatan 7, 35233
Växjö
07 February , Sunday 16:00

More Events Nearby