Alppikerhon hiihtovaellus: Chamonix-Zermatt 21.- 26.3.2016

Tervetuloa mukaan Alppikerhon jo kohta perinteeksi muodostuvalle Haute-Route hiihtovaellukselle! Nimensä mukaisesti reitti kulkee korkealla Alppien sydämen läpi. Reitin varrella on vuoristomajoja, joissa ryhmää odottaa valmis illallinen. Mukana tarvitsee kantaa vain päivän eväät ja taukovaatteet. Retkelle

on varattu kuusi päivää, mikä tarkoittaa, että meillä on varapäiviä huonon sään varalle. Hyvillä keleillä voi kulkea eri reittejä kuin isot ryhmät. Retken aikana kuljetaan osittain köysistönä jäätiköllä ja käydään läpi myös jäätikköturvallisuusasioita. Pieni ryhmäkoko mahdollistaa joustavan ohjelman ja runsastapahtumaisen viikon. Viikko vaatii osallistujalta hyvää kuntoa ja laskettelutaitoa.

Retki järjestetään yhteistyössä Vuoristoretkien ja Petter Reuterin kanssa.

Hinta: 1190 euroa / henkilö Alppikerholaisille
Osanottajien määrä: 4-6

Hintaan sisältyy:
5 yöpymistä vuoristomajassa puolihoidolla (aamupala ja
kolmen ruokalajin illallinen)
Vuoristo-opas 6 päiväksi
Jäätikkövarusteet, lumivyörylähetin, lapio ja sondi lainaksi

Kyselyt ja ilmoittautumiset: anne@suomenalppikerho.fi

Maksutiedot lähetetään ilmoittautuneille. Ilmoittautuminen on sitova kun varausmaksu 190 euroa on maksettu. Loppumaksu erääntyy 28 vuorokautta ennen retken alkua. Retken tapahtuminen edellyttää neljää osallistujaa. Jos retki joudutaan perumaan vähäisen osanottajamäärän vuoksi niin kaikki rahat palautetaan. Vuoristoretket voi myös markkinoida retkeä Alppikerhoon kuulumattomille jos kerhosta ei löydy tarpeeksi lähtijöitä.

▼ Show More Information


Chamonix-Mont-Blanc
21 March , Monday 09:00

More Events Nearby